Bulancak, Trafik’te farkındalık yaratacak.


Bu haber 2018-05-08 14:34:50 eklenmiş ve 2049 kez görüntülenmiştir.

 

08.Mayıs 2018 Salı günü Bulancak Atatürk Caddesi Cumhuriyet Meydanı’nda “Trafik Haftası” konusunda Farkındalık yaratmak amacıyla Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Şoförler Cemiyeti’nin ortaklaşa etkinliği gerçekleşti.

 

Trafik Haftası etkinliği Bulancak Atatürk Caddesi Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk büstüne Bulancak İlçe Kaymakamı Hamdi Üncü’nün çelenk bırakmasıyla başladı.  Bulancak Trafik Denetleme Büro Amirliği personeli Trafik Polisi Ahmet Aktürk’ün sunumunda gerçekleşti. Trafik güvenliğinin sağlanabilmesi ve devam ettirilebilmesi amacıyla ülkemizde her yıl Mayıs ayının ilk Cumartesi günü “Karayolu Trafik Güvenliği Günü” bu günü takip eden hafta ise “Karayolu Trafik Haftası” olarak kabul edildiğinden, Karayolu Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen açılış töreni ile başladı. Daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı günün anlam ve önemine binaen konuşmalarını yapmak üzere kürsüye davet edildi. Kovancı, “Ülkemizin en önemli sorunlarından biri olan trafik kazalarında her yıl çok sayıda vatandaşımız hayatını yitirmekte binlerce vatandaşımız yaralanmakta ya da engelli kalmaktadır. Trafik kazalarında hayatını kaybeden yaralanan ya da engelli kalan kişilerin, başta yakınları ve çevresi olmak üzere çok sayıda insanı etkilemektedir. “İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN” anlayışı ile Trafik güvenliğinin sağlanabilmesi ve meydana gelen kazaların önlenebilmesi, Eğitim, alt yapı hizmetleri, acil müdahale ve ilk yardım, kaza sonrası kurtarma ve denetim hizmetlerinin yerine getirilmesi ile mümkündür. Trafik birimlerimiz gerek hedef planlı denetim çalışmaları ve gerekse meydana gelen ölümlü kazaları en aza indirmek için trafik insan unsuru olarak tanımlanan sürücü, yolcu ve yayalar bakımından trafik kurallarına uyma düzeyinin artırılması denetim faaliyetlerini aralıksız sürdürülmektedir” dedi.

 

Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda ki programa Bulancak İlçe Kaymakamı Hamdi Üncü, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Cihan Gültekin, Belediye Başkan vekili Hayri Özdemir, İlçe Protokolü ve çok sayıda davetli katıldılar.  

 

 

 

 

ETİKETLER : Bulancak Trafik’te farkındalık yaratacak bulancak haber giresun haber bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Cihan Gültekin Belediye Başkan vekili Hayri Özdemir İlçe Protokolü
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ASAYİŞ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi