İyi ki varsın; ELMASIM DONDURMA


Bu haber 2018-05-07 09:35:44 eklenmiş ve 2403 kez görüntülenmiştir.

 

Karadeniz çift yol üzerinden geçen ve Bulancak denilince akla gelen adeta ilçenin markası olan ELMASIM DONDURMA artık lezzetinin yanında ilçemizin modern yüzü olacağını gösterdi.

 

Bulancak ilçesinin adeta vizyonu ve misyonu niteliğini taşıyan ELMASIM DONDURMA kendine has özel yapımı ile unutamayacakları tat ve lezzeti modern yapısı ile de söz ettireceğe benziyor. Böylesi öz veri ve böylesi öz kaynaklarıyla ilçemizin lezzet durağı, göz sevkine hitap edecek mimarı yapısı ile bir kez daha yenileme çalışmasını bulancakhaber.net objektiflerine yansıdı. bulancakhabernet olarak ilçemizin adını duyuran lezzet ve modern yenilenen yüzü ile ilçe Kaymakamı Hamdi Üncü’nün bu yapılan çalışmaya kayıtsız kalmamasını ve ilçe ekonomisine iş aş sunan bu güzide mekanı ödüllendirmesini bekliyoruz. Bulancak’ta beş parmağı geçmeyecek işletmeleri ilçe yöneticilerinin onurlandırmasını teşvik etmesini bekliyoruz.  Karadeniz’de turizmine lezzet sunan ve bu lezzeti sadece damakla değil gözle de görülecek şekilde her daim yenilen ve modernleştiren Başta Elmasım Dondurma kurucusu Elmas Aşar ve oğlu Evren Aşar’ı tebrik ediyoruz. Bununda ötesinde Bölgemizde Türkiye’de ve hatta yurt dışında özlenen lezzetler arasına Elmasım Dondurma ‘yı yerleştiren Elmas Aşar ve oğlu Evren Aşar’ın takdir ediyoruz. Ayrıca damak zevki olan ve yiyeceklerini içeceklerini titizlikle seçen birbirinden lezzetli dondurmayla birleştiren gurme (tatbilir) özelliği olan Evren Aşar’ı babasının yolunda unutulmayacak lezzet keşfi yaptığı için özellikle takdir ediyoruz. En son bölgemizde yetişen izabella yöre adıyla kokulu üzüm ve ardından yine bölgemizde ilçemizde yetişen yaban mersini lezzetini dondurmayla buluşturarak lezzete dönüştüren Aşar Ailesini bir kez daha takdir ediyoruz. Elmasım Dondurma yeni modern yüzü ile patenli olan ELMASIM DONDURMa’nın ilçe yöneticileri tarafından takdir edilmesini bekliyoruz.

 

Kazancını bölgeye iş istihdamına yönelik aş ve iş sunan, kalitede ve hijyende taviz vermeyen, teknoloji ile entegre olan, çalışanlarının haklarını koruyan kollayan bir dakikasını bile haktan hakkaniyetten yana kaçırmayan,  İlçe Turizmine katkı sağlayan her zaman kendisini ve işini geliştiren modernleştiren ELMASIM DONDURMA’ yı bulancakhaber.net olarak takdir ediyoruz. İyi ki varsın ELMASIM DONDURM

 

  

ETİKETLER : İyi ki varsın ; ELMASIM DONDURMA bulancak haber giresun haber bulancak giresun evren aşar
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi