Bir baba, ancak bu kadar onurlandırılır.


Bu haber 2018-04-27 17:05:01 eklenmiş ve 2253 kez görüntülenmiştir.

 

Giresunlu iş adamı Metin Koç Giresun Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu’na babasının adına Atölye kurdu.  Açılışta baba Mahmut Koç’a hem gururu hem de onur yaşatarak methiyeler dizen Metin Koç baba Mahmut Koç gibi gurur ve onuru bir arada yaşadığı görüldü.

 

7. Giresun Girişimcilik ve Kariyer Günleri' etkinliğinde iş adamı Metin Koç babasını yücelterek adını GRÜ bünyesinde öğrencilerin gelişimi için kullanılacak atölye açılışını gerçekleştirdi.  7. Giresun Girişimcilik ve Kariyer Günleri' nin birinci gününün ardından GRÜ bu sayede donanımlı bir atölyeye kavuştu. Koçel Çelik Eşya Sanayi A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Giresunspor Başkan Yardımcısı İşadamı hemşerimiz Metin Koç' un Giresun Üniversitesi Teknik Bilimler MYO' ya kazandırdığı babasının adını verdiği “Mahmut Koç Makine ve Metal Teknolojileri Atölyesi” törenle açıldı. GRÜ Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun'un da katıldığı açılışta bir babanın hem onuru hem de gururu yaşadığı açılış törenin de objektiflerimize böyle yansıdı. Babasının adı verilen atölye açılışında bir konuşma yapan iş adamı Metin Koç şunları söyledi. Koç, “törene katılan babam hayattayken hayalini kurduğu böyle donanımlı bir atölyeyi GRÜ'de yaşama geçirdiği için çok mutluyum” dedi. Törene Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Rektör yardımcıları, MYO Müdürü Doç. Dr. Aysun Türkmen, Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu,  Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ ve yöneticiler, İstanbul Giresun Vakfı yöneticileri, iş adamları, STK temsilcileri, akademisyenler, davetliler ve öğrenciler katıldı.

 

 

Konuşmaların ardından “Mahmut Koç Makine ve Metal Teknolojileri Atölyesi” açılış kurdelesini Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, İş adamı Metin Koç, babası Mahmut Koç, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nazım Elmas ile Makine Mühendisi Muammer Usta birlikte açılış kurdelesini kestiler.

 

 

 

ETİKETLER : Bir baba ancak bu kadar onurlandırılır bulancak haber giresun haber bulancak giresun metinkoç mahmut adamı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi