Böylesi Kaymakam ve Müdürlere ihtiyacımız var.


Bu haber 2018-04-18 12:31:50 eklenmiş ve 1543 kez görüntülenmiştir.

 

Turizm Haftası kutlamaları programı Giresun Bulancak Yalıköy Şehit Pilot Teğmen Barış Çakır İlkokulu’nda görülmeye değer protokolün çocuk sevgisini ortaya çıkarttı.

 

Bulancak kaymakamlığı görevine yeni gelen ve gediği günden bu güne programlara katılarak bizzat programların içinde bulunan Bulancak Kaymakam Hamdi Üncü ve beraberinde Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’un etkinlik kapsamında çocuk sevgisini göstermeleri objektiflerimize böyle yansıdı.  Turizm Haftası sebebiyle yapılan programda karşılarına çıkan küçük kız çocuğuna sevgi ve şefkatle dokunmaları görülmeye değerdi. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Çocuk Bayramı öncesinde bulancakhaber.net olarak bu hassas ve sevgi dolu anları siz değerli okuyucularımızla paylaşmak istedik. 23 Nisan 1920, Türk milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı ve Türk halkının egemenliğini ilân ettiği tarihtir. Atatürk, 23 Nisan 1924'te '23 Nisan' gününün bayram olarak kutlanmasına karar vermiştir. Bu tarihten 5 yıl sonra 23 Nisan 1929’da Atatürk bu bayramı çocuklara armağan etmiştir ve 23 Nisan ilk defa 1929 yılında Çocuk Bayramı olarak da kutlanmaya başlanmıştır. Böylesi tarihi olan bir milletin idarecilerinin çocuklara gösterdiği sevgi ve şefkat dikkatlerimizden kaçmamıştır.  

 

bulancakhaber.net protokol görüntüsünden uzak sevgi ve şefkatle çocuklarımıza yaklaşan, bağrına basan, sevgisini gösteren böylesi Kaymakam ve Müdürlerimizi saygıyla anıyoruz.

 


ETİKETLER : Böylesi Kaymakam ve Müdürlere ihtiyacımız var bulancak haber giresun haber bulancak giresun milli eğitim müdürü şenel bulut kaymakam hamdi üncü
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi