“Turizm Haftası” Bulancak’ta kutlandı.


Bu haber 2018-04-17 15:02:22 eklenmiş ve 1686 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak İlçe Kaymakamlığı ve Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneği ’nin düzenlemiş olduğu Turizm Haftası kutlamaları Cumhuriyet Meydanı’nda görülmeye değer fotoğraf sergisiyle gerçekleşti.

 

Ülkemizde hızlı gelişen hizmet sektörleri arasında yer alan turizm konusunda toplumda farkındalığı artırmak, turizm bilincini oluşturmak, iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm faaliyetlerine daha etkin katılımını sağlamak amacıyla Turizm Haftası’nda etkinliklerinin 2. düzenlendi. Bulancak Fotoğraf Yarışması sonuçlanarak katılımcılara ve dereceye girenlere Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda ödülleri verildi.

 

Turizm Haftası nedeniyle yapılan kutlamalarda Bulancak İlçe Kaymakamı Hamdi Üncü yaptığı konuşmada şunlara değindi. Üncü, “2. Düzenlenen fotoğraf sergisi bölgemizin imaj meselesidir. Ne kadar tanıtır ve ne kadar görsel olarak ifade edersek o kadar turizme katkımız olur. Bu tanıtımlar sayesinde bölgemize ilçemize turist gelir. Bu proje bölgemiz için önemlidir. Böylesi projeyi hazırlayanları sizlerin huzurunda tebrik ediyorum” dedi.    

 

Bulancak Atatürk Caddesi Cumhuriyet Meydanı’nda ki etkinliğe Giresun İl Kültür Müdürü Kemal Gürgenci, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Cihan Gültekin, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, Belediye Başkan Yardımcıları Bahtiyar Hüsem ve Orhan Güngör, CHP Bulancak İl Genel meclis Üyesi Ömer Mustafa Yılmaz, Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Leyla Kara ile Dernek Yönetim adına Hasan Demirkaya, STK ve Siyasi Parti Başkanları, yönetimi ve bölge halkı katıldığı objektiflerimize yansıdı.   

 

Bulancak İlçe Kaymakamlığı ve Bulancak Turizm ve Tanıtma Derneği ’nin düzenlemiş olduğu 2.Bulancak Fotoğraf Yarışmasının seçimlerini GİFOD Başkanı Dr. Halit Kahveci, GEZFOD Başkanı Fatih Mehmet Gök, KUDOF Başkanı İlhan Türkmen, GEZFOD Erhan Aydın, GİFOD Mehmet Kostakoğlu, Turizm ve Tanıtma Derneği Ömer Mustafa Yılmaz’ın jüriliğinde belirlendi. Buna göre Turizm Haftası dolayısıyla yapılan etkinlikte Bulancak Fotoğraf Yarışması’nda 1. Sibel Çilek Aldemir, 2. Engin Ayyıldız, 3. Turgut Ayar’a ilçe protokolü ödüllerini takdim etti. Diğer fotoğraflara ise mansiyon belgeleri verilerek program tamamlandı.

 

ETİKETLER : Turizm Haftası Bulancak’ta kutlandı İlçe Kaymakamlığı Bulancak Turizm Tanıtma Derneği Giresun İl Kültür Müdürü Kemal Gürgenci İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Cihan Gültekin İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ko
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi