Bu yol neden açılmıyor.


Bu haber 2018-04-04 12:20:17 eklenmiş ve 2116 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak İhsaniye Mahallesi Özdemir Peker Caddesi ile Mürsel Gülmez Caddesini birbirine bağlayan Çolak Sokak yolunun açılması için kimden izin almak gerekiyor.

 

Özdemir Peker Caddesi ile Mürsel Gülmez Caddesini birbirine bağlayan Çolak Sokak yolunun neden açılmadığı kafaları karıştırmaya devam ediyor. Mahalle Muhtarının bu konuda bilgisi var mı? Mahalle Sakinleri bu yolun açılması için bir çalışma yaptı mı? Kamuya ait yolun Özdemir Peker Caddesi ile buluştuğu noktada neden 3 basamak merdiven var. Çolak Camii ile Merkez yatılı Kur-an kursunun olmasından dolayı mı yol kapalı sorularını akıllara getiren kapalı yol için yetkilileri göreve davet ediyoruz. Bu konuda Bulancak ilçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu başta olmak üzere İl Müftüsü Muhittin Oral’ı bir açıklama yapmaya davet ediyoruz. Özdemir Peker Caddesi ile Mürsel Gülmez Caddesini birbirine bağlayan Çolak Sokak yolunun açılmasını istiyoruz. Çolak Sokak yolunun Özdemir Peker Caddesi tarafında ki ana girişinde bulunan 3 basamaklı merdivenin yıkılarak yol olarak hazırlanması ve bölge halkının kullanımına sunulmasını diliyoruz.  3 basamaklı denklem niteliği taşıyan sorunun çözülmesi ve mahalle sakinlerinin evlerinin kapsına her iki caddeden de rahatça araçlarıyla girmelerini ulaşmalarını istiyoruz.  

 

Bulancak İhsaniye Mahallesi’nde ki Çolakoğlu Cami ile Bulancak Merkez Yatılı Kur'an Kursu’nun arasında ki yol açılmalı mahalle sakinlerinin ve kamunun bu yolu rahatça kullanması için Bulancaklı yetkilileri başta Bulancak Belediyesi olmak üzere göreve davet ediyoruz.

 

ETİKETLER : Bu yol neden açılmıyor Özdemir Peker Caddesi Mürsel Gülmez Caddesi Çolak Sokak Bulancak ilçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu başta olmak üzere İl Müftüsü Muhittin Oral bulancak haber giresun haber bulancak gi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi