“Durmak yok betona devam”


Bu haber 2018-04-02 11:20:11 eklenmiş ve 1500 kez görüntülenmiştir.

 

bulancakhaber.net’in kaleme aldığı ve Bulancak Belediye Başkanlığı’nın yaptığı çalışmayı “Tarihe adınızı yazdırdınız” başlığı ile bölge halkıyla paylaştığımız çalışmanın ve yazısının ötesine geçtiler.

 

Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü Giresun 104. Şube Şefliği ’nin Bulancak Belediyesine terk ettiği yeşil alanı adeta beton alana çeviren Bulancak Belediyesi “durmak yok betona devam” dedi.  Bulancak Karadeniz de sahile en uzun ilçesi ile Bulancak İskelesinin Türkiye’nin en uzun iskelesiyle bir zamanlar övündüğü şimdilerde ise yaptığı betonlama çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çekiyorlar. Bulancak ilçe sahilimizin coğrafyasını ve dengesini altüst olduğu sahil bandında şimdilerde ise Bulancak Belediye Başkanlığı’nın yapmış olduğu projenin bir kez daha dayatıldığına şahit olduk. Bu projelere imza atanlar geleceğimiz nesillere beton yığınından başka hiçbir şey bırakmayacaklar. Sahilimizin yeşil alan olması için hiçbir gayret göstermeyen ilçe yönetimi adeta sahilin rant şekline sokmaları ve kamu alanını bölge halkına ücretlendirmesi sahipsizliğimizi bir kez daha ortaya çıkarttı.  Belediyenin şu anda şehir içinde önceliği yaz mevsimine girmeden tamamlaması gerekirken çalışma olması gerekirken sahilde yeşil alanları betona çevirmesi bu nasıl bir zihniyet dedirtti.

 

Öğretmenevi karşısında başlayan çalışmanın şehir merkezine doğru gelmesi yeşil alanı kazıyıp beton alanına çevirmesine anlam veremiyoruz.  Bu konuda Bulancak ilçesinde bulunan ana ve yavru muhalefetinde ses çıkartmaması bu konu hakkında basın açıklama yapmaması ise kafaları karıştırıyor.

 

 

 


ETİKETLER : Durmak yok betona devam Karayolları 10. Bölge Müdürlüğü Giresun 104. Şube Şefliği Bulancak Belediyesi bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi