KADIN DANIŞMA MERKEZİ TÖRENLE AÇILDI


Bu haber 2018-03-30 14:25:41 eklenmiş ve 1841 kez görüntülenmiştir.

 

Giresun Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü bünyesinde kurulan Kadın Danışma Merkezi Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Belediye Başkanı Kerim Aksu ve davetlilerin katılımlarıyla törenle açıldı.

 

 

Belediye Başkanı Kerim Aksu, Doğu Karadeniz Bölgemizde bu merkezi ilk kuran belediye olduklarını belirterek; “ 2015 yılından beri sürdürdüğümüz çalışmalar sonunda şiddet gören, hukuki psikolojik sorunları olan kadınlara bu merkez aracılığı ile hizmet sunacağız. Böyle bir çalışmayı hayata geçiren başta çalışma arkadaşlarıma ve emeği geçen herkese, bu gün bizleri yalnız bırakmayan Ankara Milletvekillimiz ve değerli katılımcılara teşekkür ediyorum “dedi.

 

 

Misafir Milletvekili Necati Yılmaz, yaptığı konuşmada şu görüşleri ifade etti; “ Giresun Belediyemizin yeni bir başarısına daha şahitlik ediyoruz. Yaptığı çalışmalarla tüm Türkiye tarafından örnek alınan bir Belediye Başkanımız var. Partimizi ve Giresun’u çok iyi temsil ediyor. Ben kendisine çok teşekkür ediyorum. Yeni çalışmalarında başarılar diliyorum. “

 

 

Konuşmaların ardından Başkan Kerim Aksu açılışı kadınların yapmasını istedi.  Başkan Kerim Aksu’nun eşi Müge Aksu, Belediye Meclis Üyeleri Hatice Oral, Leyla Bektaş Ayhan ve Elvan Oktay beraber merkezin açılışını yaptı.

 

Kadın Dayanışma Merkezinin açılışına Belediye Başkanı Kerim Aksu ile beraber Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, İl Başkanı Necati Tığlı, Başkan Vekili Hayati Tökez, Başkan Yardımcısı Murat Ersoy, ASP İl Müdürü Mustafa Tosun, Merkez İlçe Başkanı Hakan Türker, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkan ve üyeleri, belediye birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

 

 

Kadın Danışma Merkezinde mesai saatleri içerisinde görevliler, telefonla veya bizzat başvuran kadınları dinleyip form oluşturup, ihtiyaç duyulan hizmete erişimleri sağlanacak. Merkez bünyesinde avukat, psikolog ve sosyolog görev yapacak.  Yetkililer, merkeze 0454 254 54 55 ve 0535 463 56 33 numaralı telefonlardan ulaşılabileceğini kaydettiler.


ETİKETLER : KADIN DANIŞMA MERKEZİ TÖRENLE AÇILDI bulancak haber giresun haber kerim aksu beldiye buşancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer KADIN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi