Aydoğan Gökçe 54 yaşında vefat etti.


Bu haber 2018-03-29 14:32:31 eklenmiş ve 2120 kez görüntülenmiştir.

Giresun Keşap Yolağzı Köyü’nden Ayşegül Gökçe’nin eşi, Batuhan ve Bahadır Gökçe’nin biricik babaları Aydoğan Gökçe 54 yaşında vefat etti.

 

26 Mart Pazartesi günü vefat eden Aydoğan Gökçe Bulancak’ta bir dönem İlçe Özel İdare Müdürlüğü ve Bulancak kaymakamlığına bağlı tüketici hakları heyeti birim başkanlığı yapmıştı. Aktif olarak görevini yerine getiren Aydoğan Gökçe en son Keşap İlçe Özel İdare Müdürü görevindeyken yakalandığı amansız hastalığa yenik düştüğü öğrenildi. 2011 yılından bu yana tedavi gören ve amansız hastalıkla mücadele veren Gökçe 26 Mart Pazartesi günü hastalığına yenik düşerek vefat etmesi ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. 

 


Bulancak ilçesinde görev yaptığı süreçte bölge halkı tarafından beyefendiliği ve kibarlığı ile tanınmış bir değer olarak gösteriliyor ve tanınıyordu. Bulunduğu mevkilerde insanlara yardımcı olan ve dinleyen kişiliği ile her zaman saygı yol gösteren Aydoğan Gökçe’nin vefatı Bulancak ilçesinde büyük üzüntü yaşattı.

 


 

Aydoğan Gökçe’nin cenazesi 26 Mart Pazartesi günü Giresun Gemilerçekeği Camisi’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Giresun Yolağzı köyü Cingeren Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin…

 


ETİKETLER : Aydoğan Gökçe 54 yaşında vefat etti Giresun Keşap Yolağzı Köyü’nden Ayşegül Gökçe’nin eşi Batuhan Bahadır bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi