55 yıllık Başkan Cürgül, Karabaş’a el verdi.


Bu haber 2018-03-28 17:42:35 eklenmiş ve 3045 kez görüntülenmiştir.

 

Bulancak Esnaf Odası seçimlerinde adaylıktan çekildiğini son anda açıklayan 55 yıldır kesintisiz olarak Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı yapan Murat Cürgül ’ün desteklediği Başkan adayı Asım Karabaş ve yeni yönetim listesi Cürgül’ ün izinde bıraktığı yerden devam dedi.  

 

 

Bulancak Esnaf Odası seçimleri Bulancak Otogar Düğün Salonu’nda gerçekleşen oda seçimlerinde 2 listenin olduğu 55 yıldır kesintisiz olarak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı yapan Murat Cürgül’ ün seçim öncesinde yaptığı konuşmada seçimlere katılmayacağını her birinin kendisi gibi çalışkan olduğunu açıkladığı Asım Karabaş Başkanlığı’nda ki yeni yönetim listesini bizzat kendisi açıkladı. Asım Karabaş ve ismet Çulfaz karşı karşıya geldiği seçimlerde Murat Cürgül’ ün desteklediği yeni Başkan Asım Karabaş ve yeni Yönetim listesi Cürgül’ ün taşıdığı bayrağı yere düşürmeden tekrar göklere çıkartarak seçimi kazanmasını bildiler.

 

 

1480 üyesi olan Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar odası seçimlerinde 675 oy kullanıldı. 1 oyun geçersiz sayıldığı seçimlerde Adaylardan Asım Karabaş 422 oy alırken, İsmet Çulfaz 252 oy aldı. Yeni seçilen Bulancak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Asım Karabaş Başkanlığı’nda oluşturulan yeni yönetim kurulunda, Ali Yıldız, Orhan Bilgiç, Ahmet Koç, Fatih Çağlayan, Birol Kukuk, Maksut Yılmaz, Kadir Yıldırım ve Mürsel Aktay yer aldı. Denetim Kurulu asil adayları ise, Salih Evren Aşar, Bahri Taşdemir ve Ercan Tarı’dan oluştuğu açıklandı.

 

 

 

ETİKETLER : 55 yıllık Başkan Cürgül Karabaş el verdi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı yapan Murat Cürgül asım karabaş Ali Yıldız Orhan Bilgiç Ahmet Koç Fatih Çağlayan Birol Kukuk Maksut Yılmaz Kadir Yıld
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi