Değerlerimiz


Bu haber 2018-03-27 09:51:57 eklenmiş ve 2362 kez görüntülenmiştir.

Giresun Bulancak ilçesinde yayın yapan başta Bulancak olmak üzere ilimiz Giresun ve bölgemiz ile ilgili haberleri kamu yararını ilke edinen her gün güncellenen bulancakhaber.net’i  Balıkes,r Edremit Aile hekimi-Akupunktur Uzmanı Dr. Levent Yeşiltepe ve Turizm-Eğlence sektörünün tanınan ismi Hasan Demirkaya ziyaret ederek bilgi aldılar.


bulancakhaber.net’i ziyaretinde misafirleri Genel Yayın Yönetmeni-Yayın Sahibi Mehmet Yaşar karşıladı.

 

Giresun Sirena, 350 kişilik Restaurant’ı, bahçe bölümü, 50 kişi kapasiteli pub kısmı, 30 kişilik özel locaları ile alternatif eğlence seçenekleri ile büyük ekran maç keyfini , renkli karaoke gecelerini canlı müziği ile unutulmaz anlar yaşayabileceğiniz bir mekan.

 

Sirena Restaurant Müdürü Hasan Demirkaya ile Edremit ‘de Aile Hekimi ve aynı zamanda Akupunktur Uzmanı iki Bulancaklı güzel insanın bulancakhaber.net’i ziyaret etmesi Yaşar’ı oldukça memnun kıldı. Öte yandan Demirkaya ve Yeşiltepe bölgemiz ile ilgili haberleri sürekli internet gazetemizden güncellenerek takip ettiklerini açıkladılar.

 

Balıkesir’de Edremit’te Aile Hekimliği ve Akupunktur Uzman Doktoru Levent Yeşiltepe ve Eğlence-Turizm sektörünün sevilen sayılan değerli insanı Hasan Demirkaya bulancakhaber.net objektiflerinin karşısına geçerek bu özel günü ölümsüzleştirdiler.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Değerlerimiz bulancak haber giresun haber giresun bulancak sirena müdür bulancakhaber.net’i Balıkesir Edremit Aile hekimi Akupunktur Uzmanı Dr. Levent Yeşiltepe Turizm Eğlence sektörünün tanınan ismi Hasan
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Başarı öyküsü haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi