Yakarışık ve Çolak Aileleri, GİRESUN sizinle gurur duyuyor.


Bu haber 2018-03-22 06:48:49 eklenmiş ve 3463 kez görüntülenmiştir.

Bulancaklı hemşerimiz sektöründe güçlü ve söz sahibi Astrazeneca ilaç firması İç Anadolu Bölge Medikal Yöneticilerinden Dr.Serdar Murat Çolak ile Giresunlu hemşerimiz Kamil Yakarışık ve Astrazeneca ilaç firması Adana Bölgesi Medikal Yöneticisi Adanalı Dr. Ersay Saygılı bir araya gelerek dostluklarını pekiştirdiler.

 

Titanic Deluxe Belek Otel’de Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün’ün asistanlığını yapan Kamil Yakarışık ile Astrazeneca ilaç firması İç Anadolu Bölge Medikal Yöneticisi Bulancaklı Dr.Serdar Murat Çolak bir araya gelerek eski günleri andılar. Titanic Deluxe Belek Otel’de aynı zamanda operasyondan sorumlu olarak da görev yapan Kamil Yakarışık Dr. Çolak’ın ziyaretinden oldukça memnun kaldı. bulancakhaber.net Titanic Deluxe Belek Otel Yönetim Kurulu Başkan Asistanı bir dönem Giresun’da efsane şenlik ve festival organizasyonları yapan bölge halkının saygı duyduğu sevdiği Kamil Yakarışık’ı eski günlere giderek bahsetmek istiyoruz.

 

1988 yılında kurulan Giresun Şehir Tiyatrosu’nda Bozuk Düzen, Derya Gülü gibi oyunlar da oyuncu olarak görev almış, Giresun Musiki Cemiyeti’nde de Gökçe Tüfekçi zamanında ritim saz ekibinde yer almıştır. Ayrıca Aksu Şenlikleri’nde de 1980’li yıllar da hem organizasyondan sorumlu komite’ de hem de mihmandar olarak aktif roller üstlenmiştir. İşte tamda bu dönemlerde kendisini çok iyi hatırlayacaksınız. Sonrasında ise 1990 yılında Antalya’ya ailesi ile birlikte yerleşme kararı alan Kamil Yakarışık Simena Tatil Köyü Kemer Çamyuva’da çalışmaya başlayarak turizm sektörüne girmiştir. 2003’e kadar burada çalışmış ve 2003 yılından itibaren de, şu anda da aktif olarak çalışmakta olduğu Titanic gurubunda üst düzeyde görev alarak bu grupta çalışmaya başlamıştır. Kamil Yakarışık Emine Yakarışık hanımefendi ile evli biri kız ve diğeri erkek olmak üzere 2 çocuk sahibidir. Emine hanımefendi ise eşi Kamil Yakarışık ile aynı mesleği seçmiş ve aynı başarı öyküsü ile Antalya’da Titanic-Kundu Oteli’nde turizm sektöründe görev yapmaktadır. Böylesi başarı dolu hayatlarına renk katan çok sevdikleri oğulları Emre Yakarışık ise Antalya’da özel bir Kolej’de Müzik öğretmeni olarak görev yapmaktadır. Aynı şekilde sevgi yumağına sarılı kızları Elif Yakarışık ise Muğla Üniversitesi ÇEKO mezunudur. Çok sevdiği annesi ve babasının yolunda Turistik bir Otel’de insan kaynaklarında görev yaptığı öğrenildi.

 

Giresun’un yetiştirdiği ve ailecek ülkemize katkıda bulunan bu değerli Giresun evladının her bir bireyinin işinde en üst seviyelere gelmesi ve geldiği Giresun bölgesini unutmayarak kendileri gibi Giresun adını en iyi şekilde taşımaları bizleri son derece mutlu etmiştir. Yakarışık’ın Astrazeneca ilaç firması İç Anadolu Bölge Medikal Yöneticisi Bulancaklı Dr.Serdar Murat Çolak yakın ilgilenmesi bulancakhaber.net olarak bizleri de oldukça memnun kılmıştır. Tüm bu güzel buluşmaların, yurdumuzun bir başka diyarından Adanalı Dr. Ersay Saygılı’yı da içine alması yüreklerin büyüklüğünü ve paylaşıldıkça çoğalan sevgilere kucak açıldığını bizlere göstermiştir.

 

bulancakhaber.net Giresunlu Yakarışık ailesi ferdinin her bir bireyinin kendi dalında ki başarı öyküsünün olması bizleri son derece onurlandırmıştır ve heyecanlandırmıştır. Yakarışık Ailesine, Çolak Ailesine ve Adanalı Saygılı Ailesine böylesi evlatlar yetiştiren anne ve babalarının ellerinden öper minnetlerimizi sunarız. Ebediyete intikal edenleri de rahmet ve minnetle anarız.



 

ETİKETLER : Yakarışık ve Çolak Aileleri GİRESUN sizinle gurur duyuyor Astrazeneca Muğla Üniversitesi emre müzik elif emine Titanic-Kundu Otel ilaç firması İç Anadolu Bölge Medikal Adanalı Ersay Saygılı Yöneticileri
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Başarı öyküsü haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi