BİZİM BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜMÜZ GİRESUN SEVGİMİZ


Bu haber 2018-03-19 16:12:52 eklenmiş ve 2121 kez görüntülenmiştir.

 

Gazeteci Remzi Mamaşoğlu’nun imtiyaz sahibi olduğu Giresun Dergisi 32. Yılını bir törenle kutladı. İstanbul’da yapılan gecede Belediye Başkanı Kerim Aksu’ya dergiye yaptığı katkılardan dolayı plaket verildi.

Kartal Titanic Otel’de yaklaşık 300 davetlinin katıldığı gecenin açış konuşmasını yapan İmtiyaz Sahibi Remzi Mamaşoğlu, Giresun Dergisi’nin ilk sayısından bu güne kadar gurbetteki, sıladaki Giresunlular arasında iletişim bağı kurduğunu belirterek; “ Giresun Dergisi sadece iletişim kurmakla kalmayıp, sevgi bağı oluşturdu. Giresun’un yetiştirdiği değerli insanları bulup tanıttı. Ben Giresunluyum diyen herkese sayfalarını açtı. Hiçbir siyasi görüşün değil, Giresun’un sözcüsü olmayı kendimize ilke edindik. Bu gün geldiğimiz 32. yılımızda bizleri yalnız bırakmayan, 32 yıllık yürüyüşümüzde maddi ve manevi olarak yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum “ dedi.

Giresun Dergisi gecesine CHP Genel Başkan Yardımcısı Akif Hamzaçebi, Parti Meclisi Üyesi Emine Gülizar Emecan,  Giresun Milletvekilleri Bülent Bektaşoğlu, Sabri Öztürk, Cemal Öztürk, bilim adamları, belediye başkanları, bürokratlar, Giresunluların dostları, STK temsilcileri, işadamları, spor ve basın camiasından temsilciler katıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Akif Hamzaçebi, yaptığı konuşmada Giresun Dergisi’nin hemşeriler arasında güzel bir köprü oluşturduğunu, derginin Giresun’un hafızası olduğunu belirterek, Remzi Mamaşoğlu’nun Türkiye’de örnek bir misyon üstlendiğini ifade etti.

Gazeteci ve Spor Yorumcusu Haldun Domaç’ın sunduğu gecede Giresun Dergisi’ne maddi ve manevi destek olan, yaşamasına katkı sağlayanlara plaket verildi. Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu adına düzenlenen plaketi Basın Danışmanı Mustafa Öztürk aldı. CHP Parti Meclisi Üyesi Emine Gülizar Emecan ve eşi Zeytinburnu önceki belediye başkanlarından Adil Emecan’ın verdiği plaket töreninde kısa bir konuşma yapan Öztürk; “ Siyasi görüşlerimiz farklı olsa da, bizim en büyük birleştirici gücümüz Giresun sevgimizdir”  bu söz bana ait değil, Sayın Belediye Başkanım Kerim Aksu’ya aittir. Belediye Başkanım Kerim Aksu’nun sizlere selamını getirdim. Giresun Dergisi’ne nice yıllar diliyoruz. “

Yoğun ilginin olduğu Giresun Dergisi’nin 32. yıl pastası kesildi ve gece konserle devam etti.

ETİKETLER : BİZİM BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜMÜZ GİRESUN SEVGİMİZ Gazeteci Remzi Mamaşoğlu imtiyaz sahibi olduğu Giresun Dergisi 32. Yılını bir törenle kutladı bulancak haber giresun haber giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Başarı öyküsü haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi