Kaymakam Hamdi Üncü’den “ŞEHİT” babasına özel ilgi


Bu haber 2018-03-19 08:34:11 eklenmiş ve 2501 kez görüntülenmiştir.

 

 

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programının ilk ayağı olan Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda ki Çelenk sunma programından sonra bir diğer programa katılmak üzere salona kadar yürüyen Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü’nün şehit babası Metin Buz’a devletin elini omzuna atması, yakın samimi olması ve özel ilgilenmesi dikkatlerimizden kaçmadı.

 

 

Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda ki programdan sonra diğer programın yapılacağı salona kadar yürüyerek giden Bulancak kaymakamı Hamdi Üncü ‘nün şehit babası Metin Buz’a sarılması ve aynı şekilde Bulancak Cumhuriyet Baş Savcısı Olcay Aksoy’un şehit babasının elinden tutarak program alanına kadar sohbet ederek yürümeleri bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı. Bingöl'ün Yayladağ ilçesi dağlık arazide PKK terör örgütü ile girilen çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı Elazığ Askeri Hastanesi'nde tedavi altına alındıktan iki gün sonra şehit olan Piyade Onbaşı Dursun Buz'un babası Metin Buz’a Bulancak Kaymakamı Hamdi Üncü ve Cumhuriyet Baş Savcısı Olcay Aksoy’un yakın samimi olması duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Terhisine 45 gün kala teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Dursun Buz'un babası Metin Buz 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programında protokol ile aynı sırada programı izledi. Bulancak Bahçelievler Anadolu Lisesi’nin oldukça iyi hazırlandığı programda protokol ve seyircilerin duygusal anlar yaşattığı görüldü.  Çanakkale Savaşı18 Mart 1915 bütün yokluklara  ve olumsuzluklara rağmen kazanılmış bir Zafer olarak tarihimize geçmiştir.  Böylesi bir günde devletin şefkatli elinin şehit babasının üzerinde olması bizleri de son derece duygulandırmıştır.

 

bulancakhaber.net Genel yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, Bulancak ilçesine yeni gelen ve daha ilk ilçe programında böylesi devletin şefkat dolu elini şehit babasının omzuna atması ve aynı şekilde Cumhuriyet Baş Savcısı’nın da şehidin babasının elinden tutarak böylesi bir günde programa birlikte gitmeleri bizleri duygulandırmış oldukça memnun ve mutlu kılmıştır.

 

 


ETİKETLER : Kaymakam Hamdi Üncü ŞEHİT babasına özel ilgi metin buz dursun bulancak haber giresun haber bulancak giresun Bulancak Kaymakamı Üncü Baş Savcı olcay Aksoy
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi