Esnaf ziyaretleri vergi bilincini artırıyor.


Bu haber 2018-03-16 17:33:52 eklenmiş ve 1786 kez görüntülenmiştir.

 

Vergi Haftası nedeniyle Giresun Vergi Dairesi Müdürü Celal Demir esnaf ziyaretlerine devam ettiği ve bu ziyaretlerin vergi bilinç oluşturduğu bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı.

 

 

Demir, verginin önemine dikkat çekmek ve Giresun genelinde esnafı ziyaret ederek verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla bölge esnafını ziyaret ettiği öğrenildi. Bunlardan bir tanesi de Giresunlu Bayrak Reklam iş yeri sahibi esnaf İsmet Küçükbayrak oldu. İş yerini ziyaret eden Giresun Vergi Dairesi Müdürü Celal Demir’in ziyareti Küçükbayrak’ı oldukça memnun ettiği ve heyecanlandırdığı objektiflerimize yansıdı. Yapılan ziyaretten memnun kalan iş yeri sahibi İsmet Küçükbayrak daha önceden verginin önemini göstermek adına mesleği reklam boyutunda bardağa yazdığı, “Vergi geleceğimizin teminatıdır” sözleri ile Atatürk ve Türk Bayraklı bardağı Giresun Vergi Dairesi Müdürü Celal Demir’e günün hatırası ve bilinçli esnaf olarak sunduğu görüldü.     

 

 

bulancakhaber.net Giresun Vergi Dairesi Müdürü Celal Demir, esnaf İsmet Küçükbayrak ile karşılıklı bilgi alışverişinin unutulmayacak vergi bilinci oluşturduğu ziyareti tebrik ediyoruz.

 

ETİKETLER : Esnaf ziyaretleri vergi bilincini artırıyor Vergi Haftası nedeniyle Vergi geleceğimizin teminatıdır atatürk türk Giresun Vergi Dairesi Müdürü Celal Demir bulancak haber bayrak reklam giresun haber ismet küç
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi