GRÜ Kız ve Erkek Voleybol Takımları Ünilig Grup müsabakalarında 1. oldular.


Bu haber 2018-03-13 11:55:22 eklenmiş ve 1929 kez görüntülenmiştir.

 

5-6-7-8-9 Mart 2018 tarihleri arasında Giresun Spor Salonu’nda gerçekleşen üniversiteler arası Grup müsabakaları oldukça heyecanlı ve bir o kadar da güzel görüntülere sahne olduğu görüldü.  

 

 

Giresun Spor Salonu’nda gerçekleşen müsabakalarda Erkeklerde 1. Giresun Üniversitesi’nin olması büyük heyecan ve mutluluk yaşattı. Üniversiteler arası gerçekleşen Ünilig Grup’lardı Erkekler ve Kızlar grubunda Erkeklerde 6 Üniversite takımı katılırken kızlar da ise 4 Üniversite takımının katıldı öğrenildi. Erkeklerde Giresun Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, 19 Mayıs Üniversitesi,  Cumhuriyet Üniversitesi, Sinop Üniversitesi ve Ardahan Üniversitesi arasında gerçekleşen müsabakalarla tamamlandı. Bu müsabakalar sonucunda 1. Giresun Üniversitesi’nin olması büyük Sevinç yaşattı. 2. ise Atatürk Üniversitesi oldu. 

 

Aynı Ünilig Grup müsabakalarına katılan Üniversite Kız Takımları ise Giresun Üniversitesi,19 Mayıs Üniversitesi, Sinop Üniversitesi ve Atatürk Üniversitesi takımları katıldılar. Ünilig Kızlar Grubu’nda ise yine aynı şekilde Giresun Üniversitesi'nin 1. olması başarının tesadüf olmadığını gösterdi. Kızlarda 2. ise 19 Mayıs Üniversitesi oldu. Bu sonuçlar doğrultusunda Ünilig Kızlar ve Erkekler Grup müsabakalarında yarı finaller de Giresun Üniversitesi'nin yarışmaya hak kazandılar.

 

Öte yandan Giresun Üniversitesi Kız ve Erkek Voleybol Takımlarının

ÜNİLİG kapsamında kendi gruplarında oynadıkları tüm müsabakaları kazanarak, Türkiye finallerine katılmaya hak kazanması başta antrenörleri Prof. Dr. Birol Ertuğral ve Öğr. Gör. Ferhat Büyükkalkan olmak üzere Giresun da büyük sevinç yaşattı. Ayrıca bu başarılarından dolayı tüm oyuncuları GÜ Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun tebrik ederek katılacakları Türkiye finallerinde başarılar diledi.

 

ETİKETLER : GRÜ Kız Erkek Voleybol Takımları Ünilig Grup müsabakalarında 1. oldular Prof. Dr. Birol Ertuğral ve Öğr. Gör. Ferhat Büyükkalkan Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi