Eskisi gibi Cumhuriyet Meydanı’na açılan yolları geri istiyoruz.


Bu haber 2018-03-06 13:37:42 eklenmiş ve 2853 kez görüntülenmiştir.

 

Giresun’un en büyük ilçesi trafik keşmekeşliği ve bir türlü bitmeyen şehir içi çalışmalarıyla adeta şehir merkezi kaderine terk edilmiş çalışmaların ne zaman biteceği belirtilmeksizin devam ediyor.

 

 

Bir zamanlar Bulancak şehir içine girildiğinde Cumhuriyet Meydanı’ndan şimdi ki lokanta ve pastane önünden yan yol Sakarya Caddesi ile buluşuyordu. Bir diğer yol ise Terazi Sokak’a çıkarken aynı yollarla buluşan Belediyenin yanı Adliye sarayının hemen arkasında ki Adliye Sokak yolunun kesiştiği yolların aynı şekilde araç trafiği ile eskisi gibi buluşturulmasını istiyoruz. Bir de Hamam Sokak’ın yolu ile ona bağlı olan İskele Caddesinin eskisi gibi trafiğe açılmasını, kazandırılmasını, kullandırılmasını istiyoruz. Şu anda Bulancak Cumhuriyet Meydanı adeta Cumhuriyet Parkı gibi, Belediye araç alanı gibi çevresinde ki iş yerlerinin kullanım sahası niteliğinde kullandırılıyor. Oysa Bulancak trafiğini rahatlatacak o kadar alternatif yol var ki bu çileyi bize neden çektiriyorlar. Bulancak Kaymakam Vekili Giresun Vali Yardımcısı Recep Uzal ve beraberinde Bulancak Belediyesi, Bulancak İlçe Trafik Büro Amirliği ve STK’larının ortaklaşa çalışacağı yeniden belirlenecek yön ve yolların sil baştan yapılanması artık kaçınılmaz olmuştur. Ayrıca Bulancak Atatürk Caddesi’nde aynı eskisi gibi şehir içine giriş ve çıkışlı yapılarak tekrar kazandırılması gerektiğini düşünüyoruz. 60 Nüfusuna dayanan yazın bu sayının 100 binlere ulaştığı ilçemizde trafik bilmecesinin bitmesini diliyoruz. Dışarıdan aracı ile Bulancak ilçesine gelen ve şehir içine giren bir misafir inanın ilçeden çıkmak için zamandan, ekonomiden ve stresten boğulduğunu biliyor musunuz?

 

bulancakhaber.net bu konuda kamuoyu oluşmasını Bulancak halkı olarak Bulancak Cumhuriyet Meydanı’nda ki yolların tekrar eskisi gibi kullanılmasını, Bulancak Atatürk Caddesi yolunun tek yönden kurtarılarak şehir içine giriş ve çıkış olarak Karadeniz Çift yolla eskisi gibi düzeltilmesi ve buluşmasını istiyor ve bekliyoruz.  

    

ETİKETLER : Eskisi gibi Cumhuriyet Meydanı’na açılan yolları geri istiyoruz Bulancak Atatürk Sakarya Caddesi Cumhuriyet Meydanı Kaymakam Vekili Giresun Vali Yardımcısı Recep Uzal Adliye Terazi Sokak bulancak haber gi
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi