Giresun Amerikan Kültür Dil Kursu farkını bir kez daha gösterdi.


Bu haber 2018-02-16 07:02:30 eklenmiş ve 2594 kez görüntülenmiştir.

Türkiye genelinde ve yurtdışında temsilcilikleri bulunan aynı zamanda Giresun’da eğitim ve öğretim veren, her yıl başarısıyla eğitimlerini tamamlayan, öğrencileriyle Türkiye’nin ve Dünya’nın en yaygın dil okulları arasında bulunan Giresun Amerikan Kültür Dil Kursu farkını bir kez daha gösterdi.

 

 

Giresun Amerikan Kültür Dil Kursu Türkiye genelinde ve yurtdışında uygulanan yüksek kalite standartları sayesinde Avrupa Birliği kalitesinde ödül kazanmış ve bu başarısını üst üste Tüketici Kalitesi ödülleriyle taçlandıran ilk ve tek dil okulu olarak tanınmaktadır. Amerikan Kültür Yabancı Dil Kurslarında uygulanan Avrupa Dil Port folyosu Avrupa Konseyi tarafından akredite edilen Türkiye’de ilk ve tek eğitim sistemine sahip olan bir eğitim yuvasıdır. Böylesi bir eğitim yuvası olan Giresun Amerikan Kültür Dil Kursu Giresun Belediye Başkanlığı ile karşılıklı yaptıkları protokolle indirim sözleşmesine imza attıkları objektiflere böyle yansıdı. Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun makamında gerçekleşen imza protokolü diğer belediyelere örnek olacak bir çalışma olarak gösterildi. Sosyal Medya platformunda yaygın okuyucu kitlesi bulunan bulancakheber.net aracılığı ile bu sözleşmeyi okuyucularıyla paylaşan Giresun Amerikan Kültür Dil Kursu bu uygulamanın diğer Belediyelerinde talepleri doğrultusunda gerçekleşebilecekleri öğrenildi. Giresun Amerikan Kültür Dil Kursu Giresun Belediye Başkanlığı ile karşılıklı yaptıkları protokolle indirim sözleşmesine imza attıkları aynı şekilde bölgemizde ki diğer Belediye Başkanlıklarının da örnek alınması gerektiğini duyurdu. Öte yandan Dünya’nın en yaygın dil kurslarının başında gelen Giresun Amerikan Kültür Dil Kursu Kurucusu Bulancaklı Şenol Aktepe’nin olması ilimiz ve ilçemizde ki eğitime verilen önemi bir kez daha ortaya çıkarttı. Giresun Amerikan Kültür Dil Kursu Kurucusu Şenol Aktepe, Giresun Amerikan Kültür Dil Kursu Müdürü Özlem Özdaş ve Giresun Amerikan Kültür Dil Kursu Eğitim koordinatörü Saruhan Karaman Giresun Belediyesi Başkanlığı ziyaretin Belediye Başkanı Kerim Aksu ile bu doğrultuda yapılan büyük bir indirim anlaşmasına karşılıklı imzaları atılar. Giresun Amerikan Kültür Kurucusu Şenol Aktepe yaptığı açıklamada, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’nun kurumuna ve kendilerine gösterdikleri yakın ilgi ve alakaya teşekkür ederek bu çalışmanın aynı şekilde belediyeler ve diğer Giresun İlinde bulunan resmi kuruluşlarında yararlanmalarını istediler.   

 

 

 

bulancakhaber.net olarak Türkiye genelinde ve yurtdışında temsilcilikleri bulunan Giresun Amerikan Kültür Dil Kursu ve Giresun Belediye Başkanlığı’nın karşılıklı yaptıkları protokolle indirim sözleşmesini Giresun eğitimin de ivme kazandıracağını umut ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

 

 

ETİKETLER : Giresun Amerikan Kültür Dil Kursu farkını bir kez daha gösterdi Avrupa Dil Port folyosu Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu Eğitim koordinatörü Saruhan Karaman Müdür Özlem Özdaş Kurucusu Şenol Aktepe A
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi