Giresun sevdalısı DR. Nejat Akyol


Bu haber 2018-02-08 14:06:06 eklenmiş ve 2570 kez görüntülenmiştir.

DR. Nejat Akyol ölümünün 1.yıl dönümünde kabri basında anıldı.

 

 

Yaklaşık 20 yıl Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde başhekimlik yapan Psikiyatrist Dr. Nejat Akyol ölümünün 1.yıl dönümünde kabri basında anıldı. Akciğer kanserinden tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Akyol için Samsun asri mezarlıkta bulunan kabri başında ölümünün 1.yıl dönümünde anıldı. Samsun Giresunlular Derneği Kurucu Başkanları’ndan olan Doktor Nejat Akyol ölümünün 1.yıl dönümünde unutulmadığı ve Yapılan anma töreninde Akyol’un eşi, çocukları, aile yakınları, sevenlerinin katıldığı görüldü.  Samsun Asri Mezarlıkta bulunan kabri başında 03.Şubat 2018 Cumartesi günü yapılan anma töreninde anılan DR. Nejat Akyol Dernek üyesi Araştırmacı Yazar Kazım Memiş ’in yapmış olduğu konuşma ile anma programı başladı. Merhum Nejat Akyol, Samsun Giresunlular Derneğini 1992 yılında kurmasından ve bu güne gelmesinde ki büyük emeğinden bahsedildi. Ayrıca Giresun sevgisinden bahsedilerek övgülerle anılan programda Dernek üyesi İbrahim Aydın tarafından okunan kuran ve dualarla anıldı.  Kabri başında anılan Samsun Giresunlular Derneği Kurucu Başkanları’ndan Doktor Nejat Akyol’un kendisi gibi Samsun Giresunlular Derneği Yönetim Kurulu üyesi olan eşi Sebahat Akyol duygulu anlar yaşadığı görüldü.

 

 

bulancakhaber.net Giresun sevdalısı ve Samsun Giresunlular Derneği Kurucu Başkanları’ndan Doktor Nejat Akyol’u ölümünün 1.yıl dönümünde anıyor ve geride kalan ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

 

 

 

 

ETİKETLER : Giresun sevdalısı DR. Nejat Akyol Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde başhekim Psikiyatrist bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi