İlk oyunları beğeniyle izlendi.


Bu haber 2018-02-08 08:42:32 eklenmiş ve 1886 kez görüntülenmiştir.

“Hadi bana kendini oyna” Koala Komedi Tiyatrosu’nun sunduğu oyun izleyicilerden büyük beğeni topladı.

 

Tüm oyunlarını; Rahmetli Mürsel Gülmez ve aramızdan yeni ebediyete intikal eden Yazar Tiyatrocu Atatürkçü Nuri Osman Apaydın’a İthafen oynama kararı alan ve ilk oyununu Bulancak’ta tiyatro seyircilerine sunan ekip izleyicilerin keyifle izleyeceği bir oyun ile sahnelere merhaba dediler. Bulancaklı tiyatro oyuncularından oluşan oyunun hem yazarı ve hem de yönetmenliğini yapan Bülent Mutlu beraberinde ki oyuncular Ertan Kara, Emine Kara ve Vediye Temur ilk oyunlarını Bulancak 75 Yıl Halk Kütüphanesi çok amaçlı salonun da sahneye çıkardılar. Yönetmen Yardımcılığını Beste Cemre Kara ve Işık Efektlerini Okan Ödemiş’in yaptığı tek perdelik Komedi-Dram türündeki oyun ilk olarak Bulancaklı tiyatro severlerin beğenisine sunuldu. İlk oyunlarını sahneye koyan ekip Bulancak 75 Yıl Halk Kütüphanesi çok amaçlı salonunu tamamen doldurduğu ve güzel bir gecede tiyatro severleri memnun kaldıkları ve oyunu beğendikleri görüldü.

 

“Hadi bana kendini oyna” oyuncuları oyun sonunda tiyatro severlere çok teşekkür ederek Rahmetli Tiyatro oyuncusu Mürsel Gülmez ve Yazar Tiyatrocu Atatürkçü Nuri Osman Apaydın’a İthafen oynamanın gururunu yaşadıklarını söylediler. Öte yandan oyunu kaçıranların 08 Şubat 2018 Perşembe günü Giresun Vahit Sütlaş Tiyatro Salonu’nda saat 19.30’da tekrar oynayacakları öğrenildi.

 

ETİKETLER : İlk oyunları beğeniyle izlendi Hadi Bülent Mutlu oyuncular Ertan emine Kara ve Vediye Temur bana kendini oyna Mürsel Gülmez ve Beste Cemre Kara Işık Efektlerini Okan Ödemiş Giresun Vahit Sütlaş Tiyat
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi