Giresun Belediyesi; ÇOCUK OYUN PARKLARI YENİLENİYOR


Bu haber 2018-02-06 12:06:06 eklenmiş ve 2736 kez görüntülenmiştir.

Giresun Belediyesi şehir genelinde bulunan çocuk oyun parklarında yenileme çalışmaları yapıyor.

 

 

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü çocuk oyun parklarını daha güvenli, estetik ve modern hale getiriyor. Şehir genelinde bulunan parklar ekipler tarafından incelenerek ihtiyaçlar doğrultusunda planlama yapılıyor. Bu kapsamda kırılmış, eskimiş, yıpranmış ve eski sistemle yapılmış oyun aletleri sökülüyor. Kum veya toprak olan alt zeminler temizlenerek, kauçuk zemin kaplama ile yeniden düzenleniyor. Yenilenen alanlara çocuk oyun aletlerinin montajları yapılıyor.

 

 

Müdürlük ekipleri park yenileme çalışmalarına Hacısiyam Mahallesi Sazbeyi Parkı ve Teyyaredüzü Mahallesi Fiskobirlik Parkı’nda devam ediyor.  Çalışmalar kapsamında park içerisine yeni salıncaklar, tahterevalliler, kale görünümlü oyun park grupları, denge aletleri, düz ve dalgalı kaydırakların montajı yapılıyor. Ayrıca park içerisinde bulunan oturma bankları, çöp kovaları, ferforje demirler, yeşil alanlar ve park tabelaları da yenilenerek daha şık ve modern bir görünüme kavuşturuluyor.

 

 

Her iki parkta devam eden sıralı çalışmaların tamamlanmasının ardından ekipler Teyyaredüzü Mahallesi Teyyaredüzü Parkı ve Çıtlakkale Mahallesi Barış Manço Parkında da benzer çalışmaların yapımına başlayacak.

 

 

ETİKETLER : Giresun Belediyesi ; ÇOCUK OYUN PARKLARI YENİLENİYOR Teyyaredüzü Parkı ve Çıtlakkale Mahallesi Barış Manço Parkı bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi