Bulancak’ta böylesi duyarlı ikinci bir esnaf daha yok


Bu haber 2018-02-01 14:36:38 eklenmiş ve 2250 kez görüntülenmiştir.

Bulancak genelinde kaldırımları, yolları ve özellikle sahilde ki kaldırımların adeta kendi iş yeri alanı gibi kullanıldığı bir ilçe de bulancakhaber.net objektiflerine yansıyan “ENGELLİ RAMPASI PARK ETMEYİNİZ” levhası dikkatlerimizden kaçmadı.  

 

 

Engelli Rampası, tekerlekli sandalye kullanıcıları, yürüme zorluğu yaşayan yaşlılar, bebek arabası kullanan yayalar ve görme özürlülerin de kullanacağı düşünülerek mümkün olan en az eğim dikkate alınarak yapılan bir çalışmadır. Bunların ötesinde de en önemli unsur olarak bu engelli rampasının önüne veya girişine hiçbir şekilde kapatılmaması olarak belirlenmiştir. Gelin görün ki Bulancak’ta bırakın engelli rampasının önünü yolu kendi yolu gibi kapatan veya bu yol benim arabamın park alanı anlayışı ile kapatılmaktadır. Bu doğrultuda o kadar çok sizlerle resim paylaşabilirim ki fakat bunu paylaşmak yerine yapılmayanı yapan bir esnafın duyarlılığını sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu duyarlılığını Giresun Engelliler Derneği ve Bulancak Engelliler Derneği’nin bu esnafı ziyaret etmesini ve kendisine bu duyarlılığından dolayı iş yerine plaket veremeye davet ediyorum. Hatta Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ve Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı’nın tebrik etmesini istiyorum.   Sizin de resim de gördüğünüz gibi kendi iş yerinin ismini değil de, “ENGELLİ RAMPASI PARK ETMEYİNİZ” uyarı levhasını koyması takdir edilecek bir duyarlılık olarak siz değerli okuyucularımızla paylaşmak istiyoruz. Yetkililerin kaldırım işgallerine kayıtsız kalışı, yetememesi, bölge halkının hak ve hakkaniyetten yana olamayışı, şehir de nasıl yaşanılacak trafik ve yaya kurallarına nasıl uyulması gerektiği konusunda duyarsızlığı vurdumduymazlığı, görgüsüzlüğü, saygısızlığı alabildiğince kullanıldığı bir ortam da bu duyarlılığı göstermek iyi bir aile ve iyi bir eğitim gerekmektedir.

 

 

 

bulancakhaber.net olarak objektiflerimize yansıyan ve iş yerinin önünü iş yerinin ismini değil, iş yerinin önünde ki rampanın kapatılmaması için böylesi bir duyarlılık gösteren esnafı yürekten kutluyoruz. Bu davranışın ortak yaşam alanımızda ki kullandığımız her bir yerde bölge halkının örnek almasını istiyoruz.

 

 

ETİKETLER : Bulancak’ta böylesi duyarlı ikinci bir esnaf daha yok Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları Kaymakamı Niyazi Ulugölge Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ve Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kova
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi