Marifet iltifata tâbidir.


Bu haber 2018-01-27 14:50:40 eklenmiş ve 3563 kez görüntülenmiştir.

Giresunpsor’da bir yıldız doğuyor.01.06.2006 Giresun Bulancak doğumlu Aydın Ulaş Yaşar geleceğin yıldızı olarak gösterildi.  

 

 

Bulancak Barbaros İlköğretim Okulu’nda futbol ile tanışan ve eğitim dönemi içinde spor faaliyetlerinde oynadığı okul takımlarında başarısında büyük payı olduğu belirtilen Aydın Ulaş Yaşar geleceğin yıldızı olarak gösterildi. Giresunspor’un efsane sporcusu Şafak Yurt ’un dikkatinden kaçmayan Aydın Ulaş Yaşar Giresunspor alt yapısı futbolcusu yapıldı. Giresunpsor’da futbol oynamış, Futbol hakemliği, Futbol Antrenörlüğü yapmış, spor camiasında yıldızları keşfetmesiyle tanınan ilimizin sevilen sayılan saygıdeğer Antrenörü Şafak Yurt geleceğin futbolcusu Aydın Ulaş Yaşar’ı keşfetti. Aydın Ulaş Yaşar şu anda Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda okuyor.  Burada Geleneksel çocuk oyunlarında bulunduğu futbol takımlarının dereceye girmesinde kişisel becerisinin olduğu ve diğer kişisel ve grup dallarında da okuluna madalyalar kazandırdığı öğrenildi. Okul takımının Giresun ilinde ikinci olmasında büyük payı olduğu vurgulandı. Kendisini bu dönemlerde de izlemeye gelen Giresunspor altyapı çalıştırıcısı, geleceğin sporcularını keşfeden efsane spor adamı Şafak Yurt tarafından beğenilerek Giresunspor altyapı oyuncusu olarak takıma kazandırıldı. Giresunspor alt yapı takımına geldiği dönemde başarılı olan 6.sınıf öğrencisi 11 yaşında ki Aydın Ulaş Yaşar halen Giresunspor alt yapısı futbolcusu olarak top koşturuyor.

 

 

Giresun Bulancak ilçesinde zamanında üç büyük takımların peşinden koştuğu Birol Özmen (kaptan Birol), Galatasarayspor Kulübü’ne imzaya gitmeyip Giresunspor u tercih eden Kaptan Birol.  Hatta imzaya gitmeyen Kaptan Birol’un yerine Adana’dan gelen şimdilerde imparator lakabıyla tanıdığınız Fatih Terim’i oyuncu alan Galatasarayspor Kulübü.  Bulancaklı İsmail ve rahmetli Cumhur Alan kardeşler, Mehmet ve Hüseyin Tomak kardeşler, Ogün Tüysüz, Birol Kukuk, Tahir Ağdere ve daha isimlerini yazamadığımız öz Bulancaklı futbolcularımız. Bulancak ilçemiz sadece Futbolcu ile değil üst klasman hakem gözlemciliğinde Mürvet Sezer ve Türkiye Voleybol Federasyonu Hakem ve Gözlemcileri Yönetim Kurulu üyesi olan Nazmi Yaşar ve birçok spor adamlarıyla da her zaman adından bahsettirmiştir. İşte böylesi bir Bulancak ilçesinde Aydın Ulaş Yaşar ilçemizde geleceğin Futbol Yıldız’ı olarak gösterilmektedir. bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ın da yeğeni olan Aydın Ulaş Yaşar’a başarılar diliyoruz.

 

 

 

ETİKETLER : Marifet iltifata tâbidir İsmail ve rahmetli Cumhur Alan Mehmet Hüseyin üst klasman hakem gözlemciliğinde Mürvet Sezer Türkiye Voleybol Federasyonu Hakem Gözlemcileri Yönetim Kurulu üyesi olan Nazmi Yaşa
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi