YÜKSEK KESİMLERDE KAR YAĞIŞI ETKİSİNİ GÖSTERDİ


Bu haber 2018-01-25 15:54:47 eklenmiş ve 1870 kez görüntülenmiştir.

Giresun’da uzun süredir beklenen kar yağışı 24 Ocak Çarşamba akşamından itibaren etkisini göstermeye başladı.

Giresun’un yüksek kesimlerinde bulunan Kayadibi, Samanlıkkıranı, Cumhuriyet,  Seldeğirmeni ve Kavaklar Mahallesinde gece geç saatlerde kar yağışı aralıklarla etkisini gösterirken, şehir merkezinde kar yağışı görülmedi. Meteoroloji tarafından yapılan uyarılar dikkate alınarak yollarda kar ve buz çözücü solüsyon çalışmaları uygulandı. Belediye bünyesinde oluşturulan karla mücadele ekipleri tarafından kapanan yollarda gece geç saatlerden itibaren kar küreme ve yol açma çalışmaları yapılırken, çalışmalar gün içerisinde de devam etti. Ayrıca açılan yollarda İtfaiye ekipleri tarafından sulama çalışması da belirli aralıklarla yapıldı. Herhangi bir olumsuzluğa neden olmayan kar yağışının hafta sonuna kadar karla karışık yağmur şeklinde yağması bekleniyor.

 

Belediye bünyesinde kurulan karla mücadele ekipleri meydana gelebilecek yoğun kar yağışına karşın 24 saat hazır bir şekilde bekliyor. Karla mücadele kapsamında 4 adet kar küreme aracı, 2 adet greyder, 10 adet JCB iş makinası, 10 adet kamyon, 2 arazöz ve yeni alınan dar sokaklara girebilecek otomatik tuzlama ve solüsyon çalışması yapacak araç devrede olacaktır. Çalışmalar kapsamında 250 personel sahada olacak. Ayrıca 150 ton tuz, 70 ton solüsyon belediye depolarında mevcutken, ihtiyaç duyulduğunda ilave alımlarda yapılacak. 

ETİKETLER : YÜKSEK KESİMLERDE KAR YAĞIŞI ETKİSİNİ GÖSTERDİ Giresun’un yüksek kesimlerinde bulunan Kayadibi Samanlıkkıranı Cumhuriyet Seldeğirmeni Kavaklar Mahallesinde gece geç saatlerde kar yağışı aralıklarla etkis
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi