Eli öpülesi annenin babanın öğretmen kızı


Bu haber 2018-01-17 10:44:43 eklenmiş ve 3250 kez görüntülenmiştir.

Köy okulunda öğrencilerine puding pişiriyor.Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Dardağan kırsal Mahallesi'nde Birleştirilmiş Sınıf İlkokulunda 2 yıldır görev yapan öğretmen Ece Koyun, öğrencilerin okula devamını sağlamak amacıyla ders ortasında odun sobası üzerinde tencere ile öğrencilerine puding pişiriyor.


Öğretmen Ece Koyun bir taraftan ders anlatırken, bir taraftan da soba üzerinde kaynayan pudingi karıştırıyor. Odunlu sobasında pişen pudingi kendi elleriyle kaselere doldurup, öğrencilerine ikram eden fedakar öğretmen, hem öğrencilere tatlı bir ikramda bulunuyor hem de okula devamlarını sağlıyor. Öğrencilerin pudingi çok sevmesi nedeniyle sık sık bu etkinliği yaptığını anlatan Ece öğretmen, "2 yıldır Dardağan İlkokulunda görev yapıyorum, öğrenci motivasyonunu ve okula devamını sağlamak amacıyla, sık sık böyle etkinlikler yapıyorum. Bunu yaptığımız zaman öğrencilerim okula daha hevesli geliyorlar. Bu sayede okulu çok daha seviyorlar. Bunun artılarını da görüyorum, çünkü öğrencilerim bu sayede okula daha hevesli geliyor ve derslerde daha istekli çalışıyorlar. Çocuklar için de olumlu oluyor, ders sıkıcı hale gelmiyor. Ders aralarında böyle etkinlikler yapmak daha eğlenceli hale de geliyor” dedi. Öğretmenlerini çok sevdiklerini belirten 2. sınıf öğrencisi Duru Gülel, ise "Öğretmenimiz soba üzerinde tencereye süt döküyor ve uzun müddet karıştırıyor ve bize puding yapıyor, biz de afiyetle yiyoruz" dedi. Öğrenci velileri de Ece öğretmenin öğrencilerine karşı fedakarca bir tutum içerisinde olduğunu belirterek, bu nedenle Ece öğretmenin kendileri için çok değeli olduğunu kaydetti.

 

 

 


Bu haber http://www.xn--urfaada-xxa91cwu.com/'dan alınmıştır.

Kaynak; http://www.xn--urfaada-xxa91cwu.com/haber/3189/koy-okulunda-ogrencilerine-puding-pisiriyor.html


ETİKETLER : Eli öpülesi annenin babanın öğretmen kızı Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Dardağan kırsal Mahallesi'nde Birleştirilmiş Sınıf İlkokulunda 2 yıldır görev yapan öğretmen Ece Koyun bulancak haber giresu
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi