Narko-Mobil Projesi Hayata Geçti


Bu haber 2018-01-17 09:19:08 eklenmiş ve 1753 kez görüntülenmiştir.

Narko-Mobil Projesi kapsamında gerekli hazırlıklar yapılarak narkotik suçlarına yönelik 0552 155 28 28 numaralı Whatsapp İhbar hattı Giresun Emniyet Müdürlüğü’nde oluşturuldu.

 

Giresun Emniyet Müdürlüğünce Narko-Mobil Projesi kapsamında gerekli hazırlıklar yapılarak narkotik suçlarına yönelik 0552 155 28 28 numaralı Whatsapp İhbar hattı oluşturuldu. Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde Sosyal Medya üzerinden uyuşturucu ile mücadele konusunda gelen başvuruların hızlı bir şekilde tespit edilerek, cevaplanması sağlanacağı ve faaliyetlerin yürütülmesi amacıyla Narko-Mobil projesi hazırlanmıştır. Bu kapsamda internet tabanlı anlık mesajlaşma uygulamaları kullanılarak narkotik suçların ihbar edilmesinin kolaylaştırılması, ihbarların konunun uzman personeli olan narkotik birimlerince incelenmesi ve gelen ihbarlar ile suçun tespiti ve men edilmesi sağlanabilecektir. Giresun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce Narko-Mobil Projesi kapsamında gerekli hazırlıklar yapılarak narkotik suçlarına yönelik 0552 155 28 28 numaralı Whatsapp İhbar hattı oluşturulduğu açıklandı.  Vatandaşlarımızın ve Emniyet teşkilatımızın bilgilendirilmesi amacıyla hazırlanan broşürler ilçe genelinde halkın çok rahatça görebileceği ve yerel basın ve İnternet Gazetesi kapsamında bulancakhaber.net’e ulaşan bilgileri siz değerli okuyucularımız ve bölge halkının bilgilerine sunarız.

 

Bulancakhaber.net olarakGiresun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce Narko-Mobil Projesi’nin bölgemizde narkotik suçlarına yönelik 0552 155 28 28 numaralı Whatsapp İhbar hattı ile bu suç oranlarının azalacağını umut ediyor bölge halkının bu çalışmaya destek olmasını diliyoruz.

 

  

 

 

 

ETİKETLER : Bulancak’da Narko - Mobil Projesi Hayata Geçti İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce Narko-Mobil Projesi bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ASAYİŞ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi