ETEKSAN AVM’ den örnek davranış


Bu haber 2018-01-06 13:57:36 eklenmiş ve 3193 kez görüntülenmiştir.

Bulancak esnafı halkın yoluna göz koymadı. İş yerinin girişini yola taşırmadı.  

 

Bulancak genelinde birçok esnafın kaldırımı işgal ettiği hatta yolu dahi dubalarla kapatarak burası bana ait ya da benim kullanım alanı diye düşündüğü biz zaman diliminde olması gereken çalışmayı Eteksan alı veriş merkezi işletme sahibi Keramettin Karaoğlu yaptı. Yetkililerin Sosyal Belediye anlayışından uzak tamamen ticari zihniyet ve siyaseten bir söz söylemediği esnaf bu durum karşısında bu kaldırım bana ait ya da bu yol benim araç park alanım diyerek halkın hakkına göz koymaktadır. Böylesi bir düşüncenin yoğun olduğu zamanda ETEKSAN AVM’den örnek davranış Bulancak objektiflerine böyle yansıdı.  Eteksan alı veriş merkezi işletme sahibi Keramettin Karaoğlu yapılması gerekeni yaparak iş yerinin Doğu Sokak tarafında ki kapısını yolun içine girerek değil kendi iş yerinin kotunu yol seviyesine indirerek çalışma başlattı. Olması gerekeni yapan Keramettin Karaoğlan Doğu Sokak yoluna basamak koyarak işten kaçmaması ve iş yerinin kotasını yol seviyesine indirerek hak yememesi çevre esnaflar tarafından da takdir edildi.

 

 

 

Bulancakhaber.net olarak Bulancak’ta özellikle kaldırımları kendi alanı gibi kullanan buda yetmezmiş gibi yolu dahi kendi reklam dubalarıyla çeviren esnafın çoğunlukta olduğu, yetkililerin denetimlerinin yetersiz ve yapılmadığı bir zamanda böylesi esnafı takdir ediyor diğer esnaflara da örnek olmasını diliyoruz.

 

ETİKETLER : ETEKSAN AVM den örnek davranış Eteksan alı veriş merkezi işletme sahibi Keramettin Karaoğlu doğu sokak bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi