Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve baraj sorununun çok üstünde


Bu haber 2018-01-03 16:32:32 eklenmiş ve 2063 kez görüntülenmiştir.

Giresun İYİ Parti İl binasının açılışı miting havasında gerçekleşti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve kurmayları yurt gezileri ziyaretlerine Giresun ve Ordu ilinde devam etti.

 

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Ordu-Giresun Havalimanı'na saat 11.20’de tarifeli uçakla geldi. Ordu-Giresun Havalimanı'nda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i İyi Parti Genel Başkan Yardımcıları Koray Aydın ve Ümit Özdağ ile birlikte Ordu-Giresun İyi Parti İl ve ilçe Başkanları tarafından karşılandı. Kendisini karşılamaya Havalimanına gelen partililer Akşener’e sevgi gösterilerinde bulundular. VIP salonun da partililerle tokalaşan ve yoğun fotoğraf çektirmek isteyenlerle birlikte objektiflerimizin karşına geçen Akşener’e büyük bir sevgi ve ilgi gösterildi. Burada özellikle İYİ Partili kadınlarla bir süre sohbet eden Akşener VIP salonu çıkışında da kendisini dışarıda bekleyen İYİ partili grubunun sevgi gösterisi karşısında makam aracına güçlükle ilerlediği görüldü. Akşener’i Hava limanından Giresun Merkeze kadar ucu bucağı görülmeyen yoğun bir araç konvoyu takip etti. Akşener aynı kalabalıkla Giresun Merkez de karşılandı. Giresun İYİ Parti binasının açılışına yapmak üzere Giresun’a gelen Akşener meşhur Giresun Gazi Caddesi (Depboy) mevkiinden partililerle birlikte yürüyerek esnafı ve bölge halkını selamladı. Burada da büyük bir sevgi gösterisi ile karşılandı. Akşener, şehir meydanı Atatürk Bulvarı’nda kendisini bekleyen Giresunlu vatandaşlara adeta miting havasında seslendi. Binlerce partilinin katıldığı açılış konuşması adeta meydan mitingi gibi gerçekleştirildi. Akşener gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. İl il gezdiğini ve Giresun ilinin 15'inci durağı olduğunu açıkladı. Akşener, İYİ Parti olarak tüm gezdiğimiz yurt gezilerinde gördüğümüz birinci sorunun aynı şekilde burada Giresun’da genç işsizlik olduğunu söyledi. Meclis Başkanı olduğu dönemde soruların çalındığını, Meclis başkan vekilliği unvanıyla haksızlığa uğramış bir gencin sorununu çözemediğini anlatı. FETÖ imamlarına, ya da AK Parti'nin imamlarına takıldığını söyledi. İmamdan bol bir şey yok dedi. Ne yaparsanız yapın başaramayacaksınız. Tek adam rejimini kuramayacaksınız. O kadar kul hakkı aldınız ki yapamayacaksınız. Elinizde tek şey var o da OHAL üzerinden insanları korkutmak. Ama korkmuyorlar, işte buradalar. 15 Temmuz'da millet indi sokağa 249 şehit verdi. Allah mekânlarıcennet eylesin. En çarpıcı sözleri ise “Devleti millet sokaktan topladı” sözleri ile konuşmasını tamamladı.  Daha sonra kendisine Meral Akşener yazıldığı Akın Çorap Giresunspor forması sunuldu. Miting havasında yapılan konuşmaların ardından İYİ Parti Giresun İl Başkanlığı binasının açılış kurdelesini kesmek üzere Akşener ve beraberindeki partililer binaya geçtiler. Burada açılış kurdelesini kesen ve beyaz güvercin havaya bırakan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve kurmayları Ordu'da ki programa katılmak üzere Giresun’dan ayrıldılar.

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, Ordu-Giresun Hava Limanı’ndan Giresun’dan ayrılışına kadar olan programı takip ettiği ve değerlendirdiği İYİ Partisi’nin adeta Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve baraj sorununun çok üstünde seçimlere gireceği görüntüsü ve gücü olduğunu gösterdiğini belirtti.

 

 

ETİKETLER : Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve baraj sorununun çok üstünde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kurmayları yurt gezileri ziyaretlerine Giresun Ordu ilinde bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Y
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi