Payidar kalacaksınız


Bu haber 2018-01-02 14:49:08 eklenmiş ve 2602 kez görüntülenmiştir.

Sonsuza değin yaşayacak olan, ölümsüz, kalımlı anlamına gelen “PAYİDAR Cafe Balık Restaurant” Bulancak’ta unutamayacağınız damak lezzetini Dünya mutfağıyla birlikte sunmak üzere açıldı.

 

 

“PAYİDAR Cafe Balık Restaurant” haftanın her günü açık ve aynı zamanda da gece saatler 24.00’ü gösterene dek Bulancak ve bölge halkının hizmetinde olacak.. “PAYİDAR Cafe Balık Restaurant”  Fatih Caddesi üzerinde hem kapalı hem de açık alanı ile bölge halkına yöresel ve özel dünya mutfağından şef aşçı tarafından kendine has hazırlanan başka bir yerde bulamayacağınız lezzeti sizlerle buluşturacak. Bu nedenle de özel günlerinizde rezervasyon yaptırabilir ya da iş arkadaşlarınızla gelerek güzel bir ziyafet keyfi yaşayabileceğiniz yer olarak gösteriliyor. “PAYİDAR Cafe Balık Restaurant” modern sağlıklı bir ortamda birinci sınıf malzemeleri sunumu ve günlük taze balık çeşitleri ile lezzette fark yaratacak.  “PAYİDAR Cafe Balık Restaurant” Restoranından tamamen bağımsız olarak önümüzde ki günlerde açık alanda kumpir- kokoreç-waffıl-Balık Ekmek ve et çeşitleriyle tercih edeceğiniz yer olarak hafızlarda yerini alacak. “PAYİDAR Cafe Balık Restaurant” sakin huzurlu ve dinlendirici ortamıyla müşteriline kaliteli hizmet ve her zaman taze özenle seçilmiş ürünleriyle sunduğu hizmetleri ile unutulmaz anılarınızla hafızalarınızda yer edinecek. Özellikle mevsiminde birbirinden lezzetli taze balık sunumu ve dünya mutfağından hazırlanan yemek keyfini yaşayabileceğiniz yer olarak gösteriliyor.

 

“PAYİDAR Cafe Balık Restaurant”  ilçemizin sevilen ismi ve balıkçılık sektöründe seyyar balıkçılıktan başlayan Tacettin Akdeniz ile kendisini mesleğinde 25 yıldan bu yana içinde olarak yetiştirmiş dünya mutfağıyla bilgisine bilgi katmış şef aşçı unvanına yükselmiş Hüseyin Karadeniz’in birlikte işletmeciliğini yapacaklar. Genç işletmeci ve girişimciler bölge halkına sadece balık ve et ürünleri konusunda hizmetleri bulunmayacaklarını söylediler. Balık Restaurant olduğu kadar Cafe ilde dış mekânda kumpir- kokoreç-waffıl-Balık Ekmek bölümünde de ister gündüzleri isterseniz de akşamları hafif dünya müziği eşliğinde kendinizi dinleyebilir ya da hoş sohbetlerde buluşacağınız nezih bir ortam olduğunu belirttiler.  Payidar Balık Restoran’ında işletme sahibi Tacettin Akdeniz tadına doyamayacağınız lezzetlerde her zaman en taze balıkları müşterilerine sunacak. Diğer işletme sahibi Hüseyin Karadeniz ise alanının en iyi şef aşçı olması sebebiyle kendine has hazırladığı enfes balık çeşitlerini tadacaksınız. Öte yandan iş yerinde alanında güler yüzlü ekibi sayesinde kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz belirtildi.

 

 

Giresun Bulancak ilçesinde açılan “PAYİDAR Cafe Balık Restaurant” seçkin ve damak lezzetini bilen müşterilerini sabırsızlıkla beklediklerini açıklarken uğrayanların vazgeçemeyeceği yer olarak akıllarda kalacağı görüldü. 

 

ETİKETLER : Payidar kalacaksınız PAYİDAR Cafe Balık Restaurant Fatih Caddesi Tacettin bulancak haber giresun haber bulancak giresun Akdeniz kumpir kokoreç waffıl Balık Hüseyin Karadeniz Ekmek ve et çeşitleri
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi