SARAY HOME Bulancak’ta açıldı


Bu haber 2017-12-29 09:14:39 eklenmiş ve 2875 kez görüntülenmiştir.

Türkiye genelinde hizmet veren ve birçok ile ve ilçede SARAY HOME adı altında hizmet veren mağazalar zincirine bir yenisi Bulancak’ta eklendi. 

 

Giresun ve Bulancak başta olmak üzere ilimizin sınırları içinde 15 yıldan bu yana Pazar esnafı manifatura sergi açan Ali Aydemir yeni Bulancak SARAY HOME Mağazasını bugün 29.Aralık 2017 Cuma günü saat 14.00’da bölge halkına daha iyi hizmet vermek için açtığını açıkladı. bulancakhaber.net’ e açıklamalarda bulunan Mağaza işletme sahibi Ali Aydemir şunları söyledi. Aydemir, “Zengin Manifatura, Mefruşat, Zücaciye, Avize ve aklınıza gelebilecek Ev Tekstil çeşitleriyle bölge halkına hizmet verecek olmanın heyecanı içinde olduğunu açıkladı. Ali Aydemir yıllar boyu kazandığımız tecrübemizi manifatura, mefruşat, Ev Tekstil, Avize çeşitleriyle en son teknoloji ile birleştirerek, üstün kalite hazırladığımız SARAY HOME mağazamızda sizlere sunacak olmanın ayrı bir gururunu yaşıyoruz. Bulancak’ta bu zaman kadar yaptığımız ve sattığımız ürünlerimizde kalite anlayışından hiçbir zaman ödün vermeyişimiz, ürün çeşitliliğimiz ile buluşarak manifatura, mefruşat, Ev Tekstil, Avize çeşitleriyle alanında söz sahibi olmamızı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

 

bulancakhaber.net uzun yıllar soğuk sıcak, yağmur, çamur kar demeden bölge halkına hizmet sunan Mağaza işletme sahibi Ali Aydemir’e SARAY HOME çatısı altında açtığı işletmenin hayırlı ve uğurlu olmanız diledi. Bulancak Fatih Caddesi üzerinde ki 15 Temmuz Şehitliği abidesinin hemen arkasın da açtığı iş yerinde başarılar dileriz.  

ETİKETLER : SARAY HOME Bulancak’ta açıldı bulancak haber giresun haber bulancak giresun ali aydemir seyyar pazar
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi