Giresun Belediye Başkanı AKSU, "KARLA MÜCADELE HAZIRLIKLARINI AÇIKLADI"


Bu haber 2017-12-25 14:20:25 eklenmiş ve 1308 kez görüntülenmiştir.

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, kış mevsiminin gelmesi ile birlikte belediyenin karla mücadele hazırlıklarını düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı.

Gedikkaya Mahallesi Atatürk Bulvarı (eski petrol dolum tesisleri)  alanı üzerine kurulan Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesinde kış mevsiminde görev yapacak araçlar kontrolden geçirildi.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, Başkan Yardımcısı Murat Ersoy, Fen İşleri Müdürü Ergun Altıyaprak, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Ozan Faik Kılıç, Park ve Bahçeler Müdürü Fazıl Hıdımoğlu, İtfaiye Müdürü Tahsin Avcı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hasan Özdemir, Veteriner İşleri Müdürü Gürcan Oksal ve Makine İkmal Müdürü Şerafettin Vurgun ile beraber basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.  

Başkan Kerim Aksu, kış mevsiminin yüzünü göstermeye başladığını, yüksek mahallelerde yılın ilk kar yağışına tanık olduklarını belirterek; “Bildiğiniz gibi kış artık geliyor. Bazı mahallelerimizde kar yağışı dün başladı. Giresun Belediyesi karla mücadeleye tamamen hazırdır. Bununla ilgili size biraz bilgi vermek istiyorum. 4 adet kar küreme aracı, 2 adet greyder, 10 adet JCB iş makinası, 10 adet kamyon, 2 arazöz,  yeni aldığımız dar sokaklara girebilecek, otomatik tuzlama ve solüsyon yapacak aracımız devrede olacaktır. 250 personel arkadaşımız kış mevsiminde görev yapacaktır. 150 ton tuz, 70 ton solüsyon depolarımızda mevcuttur.  İhtiyaç duyulduğunda ilave alım yapılacaktır” dedi.

Kış mevsiminde sokak hayvanlarının unutulmaması gerektiğini vurgulayan Başkan Aksu şöyle devam etti; “sokak hayvanları için 100 torba mama ve kuşlar için de 100 torba yemle birlikte hazırlıklarımızı tamamladık. Kendimizi düşünürken sokak hayvanlarını da düşünmeliyiz. Kış mevsiminde gönül dostlarımızı aç, susuz bırakmayalım. Geçen iki yılda yoğun bir kar yağışı ile karşılaştık. Merkezde bile 75 cm kar bile gördük. Biz o şekilde kar yağacak gibi şu anda hazırlıklarımız yaptık. Tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Giresun Belediyesi çok güçlü bir şekilde ekipmanlarıyla ve ekibiyle kışa hazırdır. Hiçbir aksilik olmadan bu kışı atlatırız diye düşünüyorum.”

 

Başkan Kerim Aksu, 2009 yılından itibaren hem kamyon, hem iş makinası olmak üzere birçok alanda yeni araç alımı yaptıklarını, Giresun Belediyesinin araçlarında %200’lük bir artış sağlandığını, 40 adet olan araç ve iş makinası sayısını bugün 120’ye çıkardıklarını, bu alımların çok ciddi rakamlar olduğunu, hizmet için ve yaşam kalitesini artırmak için yenilikleri takip ettiklerini sözlerine ekledi.

ETİKETLER : Giresun Belediye Başkanı AKSU KARLA MÜCADELE HAZIRLIKLARINI AÇIKLADI giresun belediyesi bulancak haber giresun haber giresun bulancak kerim
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi