Fiyat artmayacak, ceza gelmeyecek panik yok.


Bu haber 2017-12-21 14:46:54 eklenmiş ve 1457 kez görüntülenmiştir.

Türkiye genelinde asılsın çıkan haberler yüzünden yılsonu itibariyle son bulacağı, Kimlik Kartı bedelinin fahiş oranda artacağı gibi asılsız haberler ve söylemlerle Nüfus müdürlüklerinde yaşanan yanlış yoğunluklardan nasibi Bulancak Nüfus Müdürlüğü’nün de aldığı yaşandığı bulancakhaber.net objektiflerine yansıdı.  

 

 

Bu konuda T.C. İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nün konuyla ilgili yaptığı açıklamayı siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz. “Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartına ilişkin yasal düzenleme 27.01.2016 tarihinde yürürlüğe girmiş olup, 02.01.2017 tarihi itibariyle ülke genelinde Kimlik Kartı başvuruları alınmaya başlamıştır. Son zamanlarda basın yayın organları ile sosyal medyadan yayılan Kimlik Kartlarının dağıtılmasının yılsonu itibariyle son bulacağı, Kimlik Kartı bedelinin fahiş oranda artacağı gibi asılsız haberler ve söylemlerle Nüfus müdürlüklerinde yaşanan yoğunluklar izdihama neden olmaktadır. Kimlik Kartları bedellerinin 2018 yılı itibariyle "Değerli Kağıtlar" değerleme oranlarıyla güncelleneceği ve bu oranın asılsız haberlerde iddia edildiği gibi yüksek olmayacağı, mevcut nüfus cüzdanlarının geçerliliğini yitirdiğine dair herhangi bir son tarih ve yasal düzenlememizin bulunmadığı, mevcut nüfus cüzdanlarının halen geçerli olduğu, vatandaşlarımızın bu konuda daha sağduyulu davranmaları ve asılsız haberlere itibar etmemeleri gerektiği” kamuoyuyla paylaştı.    

 

 

bulancakhaber.net bölge halkının asılsız haberlere itibar etmemelerini ve 2020 yılına kadar kimlik kartınızı çok rahat bir şekilde işlemlerinizi yaptırarak alabileceğinizi duyurdu. Ayrıca bu işlemleriniz için zaman olarak 2020 yılına kadar hiçbir cezai işlem ve fahiş bir fiyat uygulanmayacağı öğrenildi.     

 

 






ETİKETLER : Fiyat artmayacak ceza gelmeyecek panik yok bulancak haber giresun haber giresun bulancak T.C. İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi