Cana can katmaya giden Hüseyin Usta vefat etti.


Bu haber 2017-12-16 09:02:37 eklenmiş ve 7189 kez görüntülenmiştir.

03 Aralık 2017 Cumartesi günü Antalya’da vefat haberini aldığımız Erdem Uzun’dan sonra abisi için cana can katmaya giden Hüseyin Usta’nın vefat haberi ilçeyi yasa boğdu.

 

Saraçlı Mahallesinden Ahmet Usta oğullarından Merhun Hasan Usta'nın oğlu Bulancak eski esnaflarından Merhum Kasap Hüseyin ve Hamdiye Usta'nın torunu Sinem usta'nın biricik eşi Murat, Sonay, Yalçın, Cüneyt ve Rahmetli Erdem'in kardeşi Hüseyin Usta vefat etti.

 

Rahmetli Erdem Uzun'dan sonra kardeşi Hüseyin Usta’da 16 Aralık 2017 Cumartesi günü Antalya’da hayata gözlerini yumdu. İlçede iki kardeşin kısa aralıkta ölüm haberi ilçede büyük üzüntü yaşattı. Antalya’da Rahmetli Erdem Uzun kardeşinin akciğer tedavisi gördüğü özel bir hastanede, kardeşi Hüseyin Usta’dan ciğer nakli yapılmış ancak kurtarılamamıştı. Cana can katmaya giden Hüseyin’de kurtarılamayarak vefat etmesi aileye acıların en büyüğünü yaşattı. Hüseyin Usta’nın daha doğmamış olan çocuğunu göremeyecek olması aynı aileden genç yaşta iki kardeşin ölümü açıların en büyüğü olarak nitelendirildi.

 

Rahmetli Hüseyin Usta’nın cenazesi 17 Aralık 2017 tarihinde Pazar günü öğle namazına müteakip Bulancak Orta Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra Saraçlı Mahallesi'nde ki aile kabristanlığında toprağa verilecek.  

 

Allah rahmet eylesin. Mekanı Cennet Olsun. 

Kaynak; İnci Zere Çelik

 

ETİKETLER : Cana can katmaya giden Hüseyin Usta vefat etti erdem uzun bulancak haber giresun haber giresun antalya özel hastane .
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi