Ahmet Fatoğlu 81 İli bir araya getirdi.


Bu haber 2017-12-14 14:37:57 eklenmiş ve 1977 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 81 ilin kendine özgü tarihi, turistik mekânları ve kültürel öğelerinin tanıtılmasına yönelik gerçekleştirilen “81 İliz Hepimiz Biriz” proje sergisini gerçekleştirdi.  

 

 

81 ilden gönüllü öğretmenlerin hazırladığı e-Twinning projesi olan “81 İliz Hepimiz Biriz” projesi yoğun katılımın olduğu bir etkinlik olarak objektiflerimize böyle yansıdı. Ülkemizin yerli ürünlerinin zenginliğini çocuklarımıza anlatmak, yerli ürün bilincini kazandırmak ve ülkemizin birlik ve beraberliğine katkıda bulunmak açısından büyük önem taşıyan sergiyi sadece protokol değil öğretmen ve öğrencilerin yoğun ilgisi olduğu görüldü. Sergide Giresun yöresine ait oluşturulan köşe ve yöresel yiyecek ikramı Giresun müzikleri eşliğinde sergiye renk kattı.

 

Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Turgut Hacınoğmanoğlu bulancakhaber.net aracılığı ile sergiyle ilgili teşekkür mesajı yayınladı. Hacınoğmanoğlu, “Bu projenin gerekçesi; ülkemizde üretilen ürünler hakkında öğrencilerin yerinde bilgi edinmesi, Yerli Malı haftası kutlamalarının okullarda yeme ve içme etkinliği ile sınırlı kalmamasıdır. Projenin amacı; yerli mallarının tüketiminin arttırılmasını sağlamak, ülkemizde üretilen ürünler hakkında bilgi edinmek, milli birlik ve beraberlik duygularının gelişmesidir. Projenin hedefleri; yerli malı tüketiminin bilinçli olarak artırılabilmesi, etkinlik esnasında Türk malları hakkında bilgi sahibi olabilme, milli birlik ve beraberlik duygularını yaşatarak birlikte çalışmalara katılabilme, öğrencilerin genel kültür alanlarında araştırma yapabilmesini sağlamak, öğrencilere yaşadığı yörede üretilen ürünler hakkında bilgilerin görsel yolla anlatabilme ve eş güdümlü çalışabilmektir” dedi.

 

 

Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okulunda gerçekleşen “81 İliz Hepimiz Biriz” projesine sergisine Bulancak İlçe Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Bulancak Cumhuriyet Başsavcımız Olcay Aksoy, Giresun İl Millî Eğitim Müdürü Necati Akkurt, Giresun Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yalçın Tepe, Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Oktay Karaman, İlçe Emniyet Müdürümüz Turgay Kovancı, İlçe Nüfus Müdürümüz Erol Küçükyıldız, İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Şenel Bulut, İlçe Millî Eğitim Şube Müdürleri Nevzat Seyitoğlu, İsmail Sarıgül, Giresun Bulancak ve Piraziz’den çok sayıda davetlinin katıldığı okul müdürleri, idarecileri, öğretmenleri, Basın mensuplarımız bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, Yıldız Haber Erhan Gündoğar, Savaş Gazetesi Ezgi Civek katıldılar.

haber fotoğrafları;

 

 

 

 

ETİKETLER : Ahmet Fatoğlu 81 İli bir araya getirdi Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki Teknik Anadolu Lisesi okulunda gerçekleşen 81 İliz Hepimiz Biriz projesine sergisine Bulancak İlçe Kaymakamı Niyazi Ulugö
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi