Bulancak İncüvez Deresi “KAN” aktı.


Bu haber 2017-12-14 10:56:17 eklenmiş ve 3700 kez görüntülenmiştir.

İl ve İlçe Sağlı Müdürlüğü’nü göreve davet ediyor ve Bulancak Belediye Başkanlığı’nı Bulancak Mezbaha ’ne ile mandıraların üzerinde olduğu İncüvez Deresi’ne akıtıldığı öğrenilen ürkütücü görüntüyü açıklama yapmaya davet ediyoruz.  

 

 

bulancakhaber.net WhatsApp ihbar hattına gelen görüntüler Bulancak İncüvez Deresi’nin üzerinde bulunan Bulancak Belediye Mezbaha ’nesinden veya hemen üst tarafta ki mandıralardan da bırakılabileceği belirtilen gündüz görünen ve bölge halkı tarafından görüntülen dirilen kan akan dere görüntüsü acaba gece nasıl akıyor sorularını da beraberinde getirdi. Fotoğrafta görülen Bulancak İncüvez Deresi sözde dere ıslah çalışması düşüncesiyle betonlaştırılmış ve mahalle olduğu halde şehrin gelişmesini düşünemeyen yetkililerce derenin ve mahallenin içine mezbaha ’ne yapılmıştı. Buda yetmez gibi aynı uzantıda dere yatağına mandıraların olduğu İncüvez Deresi adeta kan aktığı objektiflere böyle yansıdı. Şehir içinden geçen ve denizle kucaklaşan İncüvez Deresi adeta kan aktı.  Bölge halkının özellikle dereye bahsedilen alanların pisliğinin dereye boşalttıkları belirtildi.  Bu nedenle Bulancak başta olmak üzere İlçe sağlık Müdürlüğünü, İl Sağlık Müdürlüğünü ve Belediye Başkanlığını bu konuda kamu adına açıklama yapmaya davet ediyoruz. Bu bölgede oturan bölge halkının da duyarlı olduğu kadar deresine sahip çıkmaya ve kollamaya davet ediyoruz.

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, “yıllar önce çocukluğumuzda deresinde yüzdüğümüz, üst tarafta ki şelalenin çevresinde piknik yaptığımız, siyah önlüklerle okula gittiğimiz dönemlerde okul olarak asıcu da aynı şekilde piknik yaptığımız derede artık kurbağalarında ötmediği deredeki balıklarla beslenen kuşların cıvıldamadığı İncüvez Deresi kan akıyor. Ayrıca betonlaşmış ve kenarlarının HES düşüncesiyle perde duvarla çevrildiği İncüvez Deresi’nin kan akan görüntüsü bizleri oldukça düşündür ve üzmüştür” dedi.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Bulancak İncüvez Deresi KAN aktı . bulancakhaber.net Genel yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar WhatsApp ihbar hattı İl İlçe Sağlı Müdürlüğü’nü göreve davet ediyor ve Bulancak Belediye Başkanlığı bulancak ha
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi