Bulancak Belediyesi vitrin olan “Kamu Alanı’na bakıyor.


Bu haber 2017-12-12 08:32:54 eklenmiş ve 1724 kez görüntülenmiştir.

Bulancak İhsaniye Mahallesi sakinlerinin Bulancak Belediye Başkanlığına defalarca gittiklerini kamu alanı olarak terk edilen yerin bakımsızlığını ve pisliğinin ortadan kaldırılarak çevre düzenlemesi yapılarak kazandırılmasını istediler.   

 

bulancakhaber.net olarak daha önceden haber yaptığımız ve Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral’ı göreve davet ettiğimiz bölge sorunu halen devam ediyor. Oysa o dönemde Depo Camii avlusunu büyültülmesi ve yapılacak çalışmanın konu olan alana karşı tarafta bulunan şimdilerde zorun olmaya devam eden alana çocuk parkının yapılması gerektiğini belirtmiştik. Bulancak Şemsettin Mahallesi yolunun hemen yanında olan ve yol genişleme çalışması yapıldığında sadece Cami içine girecek kadar bir alan kalacak olan Depo Camii’nin İmam Raşit Sokak yoluna bakan alana yapılan Spor Kompleksi aslında şu anda ki bakımsız ve pis olarak mahalle sakinlerinin gösterildiği alan yapılmalıydı. Özdemir Peker Caddesi’nin uzantısı olan ve arada kalan yeşil alanın Bulancak Belediyesi Başkanlığı tarafından kamu alanı olarak kazandırılmalıdır. Bu projeyi yaparken de mahalle sakinlerinin araba park alanı olarak değil de yeşil alan olarak kazandırılmasını istiyoruz.

 

bulancakhaber.net olarak Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral, Bulancak İlçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu ile Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar ile Belediye Meclis yelerini bir kez daha göreve davet ediyoruz. Bulancak Depo Camii’nin Şemsettin Mahallesi yolunun tam aksine yüzü İmam Raşit Sokak’a bakan yeşil alanın Camii avlusuna mutlaka içinde olacak şekilde caminin su şadırvanının olduğu ağaçlandırılarak su ile kuş sesleri arasında camiye sunulmasını diliyoruz. Öte yandan da bahsedilen alana bölge ve mahalle sakinlerinin kullanımına Spor Kompleksi olarak sunmalarını bekliyoruz. Diğer taraftan bölge yol ve Mahalle Yön levhalarının isimlerinin bakımsızlığı pis soluk silik oluşu içimizi acıttığını belirtmek isteriz.  

 

bulancakhaber.net olarak Depo Camii’nin avlusunu olmadığını bir kez daha hatırlatıyoruz. Aynı alan da olan kamu alanının değerlendirilmesini mahalle sakinleri adına bir kez daha hatırlatıyoruz.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Bulancak Belediyesi vitrin olan “Kamu Alanı" bakıyor bulancakhaber giresun haber bulancak giresun Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral Bulancak İlçe Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu Bulancak Belediye Başkanı Recep Ya
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi