Eğer samimiyseniz Kadınlar pazarını yeşil alan yapın.


Bu haber 2017-12-06 08:20:48 eklenmiş ve 1710 kez görüntülenmiştir.

Bulancak şehir içi girişinde bulunan ve artık Bulancak için anlam ifade etmeyen solmuş kirlenmiş adına yakışmayan beton yığını olan bir ilçede beton yığınına asılmış ilçe girişinde böylesi bir amblemi istemiyoruz. Bulancak şehir içinde tek boş alan olarak kalan Kadınlar Pazar alanının Cennetin bir bahçesi gibi düzenlenerek bölge halkına sunulmasını istiyoruz.    

 

 

Cennet; Dinsel inanışlara göre, bu dünyada günah işlememiş ya da yaptığı iyi eylemlerle, tapınmayla günahları Tanrı’ca bağışlanmış kimselerin öldükten sonra gidecekleri ve sonsuz bir gönenç içinde yaşayacakları, her türlü güzelliklerle dolu yer. Bir diğer deyişle Çok güzel yer anlamına gelen internet ortamından anlamlarını ulaştığımız fakat içinde yaşamaya çalıştığımız Bulancak ilçesi gerçeği. İlçe şehir merkezi girişinde ki bu fotoğrafın artık kaldırılması gerektiğine inanıyoruz. Öyle ki,Giresun’un en büyük ilçesi olarak övünen yetkililer beton ve araba yığını içinde bölge insanına yaşamak için nefes alacak bir yer sunmazken kendi deyişleriyle başkalarının hakkını yememek için sözlerine karşılık daha fazla ödenen alabilmek adına gayret göstermeleri ne kadar samimi dedirtti. Üstüne üstelik nüfusunun artması için hizmet edeceğini belirtirken var olana etmiş de yenilerine talip olması da düşündürücü oldu.  Eğer samimiyseniz buyurun kadınlar Pazar alanını komple yeşil alan yaparak bölge halkının nefes alacağı bir yaşam alanına dönüştürün. Her tarafı yeri göğü beton yaptınız farkında mısınız?

 

 

 

bulancakhaber.net olarak Bulancak şehir içine girişteki bu resmi kaldırılmasını eğer siz Bulancaklı yetkililer olarak samimiyseniz şehir içinde tek kalan kadınlar pazarlığı alanını gelin ilçemizin değil Karadeniz de örnek cennetten bir köşe niteliğinde yeşil alan oluşturalım.  Hedef daha yaşanılası bir Bulancak düşüncesinde ne sen ne de ben olmaksızın bir bütün olmalıyız. 

 

ETİKETLER : Eğer samimiyseniz Kadınlar pazarını yeşil alan yapın bulancak haber giresun haber bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GÜNCEL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi