Bravo sizlere “olay yerini ekiplerimiz temizlemeye başladı”


Bu haber 2017-12-05 09:47:04 eklenmiş ve 2105 kez görüntülenmiştir.

Bulancak ilçesinde ki yetkililer patlamalarda ölümlü olaylarda ve kamu oyununda içinde olduğu bir çok olumlu ya da olumsuz olaylarda vatandaşını gerektiği gibi açıklama yapmadığı kamu oyunu basın yolu ile sağlıklı bilgilendirmediği görüldü.

 

 

Son örneğinin de geçen günlerde yaşanan patlama olayında yapılan açıklamada görüldü. Bulancak İhsaniye Mahallesinde geçen günlerde yaşanan patlamadan dolayı ortaya çıkan enkazı temizlediğini açıklayan yetkililer bu kadar da olmaz dedirtti. Bravo sizlere diyelim ne diyelim o zaman. Kamuoyunu basın yolunu kullanmadan kendi facebook sayfasında bilgilendiren yetkililerin yaptığı açıklamayı kaynak olarak Facebook’u göstererek siz değerli okuyucularımızla paylaşıyoruz.

 

Kaynak; Bulancak Belediyesi “FACEBOOK” sayfası

 

 

“İhsaniye Mahallemizde dün gece yaşanan patlama dolayısıyla ortaya çıkan enkazları belediye ekiplerimiz temizlemeye başladı.

Patlamanın ilk anından itibaren İtfaiye Müdürlüğümüz olay yerinde çalışmalarını sürdürdü. Bununla birlikte yine gün içerisinde İtfaiye ve Temizlik İşleri Müdürlüğümüz olay yerinde temizleme ve yıkama çalışması yaptı.

Yaşanan bu üzücü hadiseden dolayı zarar gören esnafımıza ve ilçemize tekrar geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. 
Allah beterinden korusun.

Recep Yakar
Bulancak Belediye Başkanı”

 

 

Mademki açıklama yapıyorsunuz o zaman vatandaşın bilgi edinme ve siz yetkililer olarak ta olayla ilgili olarak kamuoyunu bilgilendirme zorunluluğunu olduğunu hatırlatmak isteriz. Sizin dediğiniz gibi yaşanan bir olayın temizliğini yapmanız bir açıklama olamaz. Kamuoyuna ilçede yaşananlardan dolayı siz Bulancak en üst düzeydeki yetkililerin bir açıklama yapmaması ve basın açıklaması yaparak bilgilendirmemesi kafaları karıştırıyor. Bu ilçenin idarecisi ilçede yaşanan kamuoyunun dikkatini çeken olaylarda basın yolu ile bir açıklama yaparak aydınlatması gerekir.  

 

Bulancakhaber.net olarak ilçemizde yaşanan olumlu yada olumsuz haberleri basın yolu ile bilgilendirmeye davet ediyoruz. Başta Bulancak ilçesini Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Belediye Başkanı Recep Yakar, Bulancak Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Mustafa Sarıca, Bulancak İlçe Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Üsteğmen Cihan Gültekin, Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Turgay Kovancı, Siyasi parti ve Sivil Toplum örgütlerinin Başkanlarından kamu oyunu bilgilendirmeye ve bu hassasiyeti göstermeye özenle davet ediyoruz.

 

 

Not; kamuoyu patlama ile ilgili olarak şehir efsanesi hikayeler yazmaya devam ediyor.

 

 

 

 

ETİKETLER : Bravo sizlere olay yerini ekiplerimiz temizlemeye başladı ilçesini Kaymakamı Niyazi Ulugölge Belediye Başkanı Recep Yakar Bulancak Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı Jandarma Kıdemli Yüzbaşı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer ASAYİŞ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi