Samettin ve eşi Demet Meyveci vefa gösterdiler.


Bu haber 2017-12-02 10:34:47 eklenmiş ve 1845 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Engelliler Derneği ve Bulancak Engelliler Spor Kulübü Kurucusu Mehmet Yaşar’ı dernek üyeleri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde bulancakhaber.net ofisinde ziyaret ettiler.

 

11 Haziran 2004 yılında kurulan Bulancak Engelliler Derneği (BED) ve Bulancak Engelliler Spor Kulübü (BESK) kurucu Başkanı Mehmet Yaşar’ı dernek üyelerinden Samettin Meyveci eş Demet ile birlikte ziyaret ettiler. Kurucusu ve uzun yıllar Dernek Başkanı olarak hizmet veren Kurucu Dernek Başkanı Mehmet Yaşar’ı Samettin ve eşi Demet Meyveci’nin kendisini ziyaret etmeleri vefa göstermek olarak nitelendirdi. bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni, Yeni Giresun Gazetesi Editörü ve aynı zamanda TRT Bulancak Temsilcisi Mehmet Yaşar’ın ofisini ziyaret eden Samettin ve eşi Demet Meyveci duygusal anların yaşanmasına vesile oldukları görüldü. Sosyal Sorumluluk düşüncesiyle Samettin ve eşi Demet Meyveci ’ye hayatlarını kolaylaştırmak ve Sosyal olmalarını sağlamak adına İnternet gazetemiz bulancakhaber.net sorumluluğunda Bulancaklı hayırseverlerin Bulancak Kaymakamlığı’nın desteği ile iki tane akülü araç verdik. Meyveci ailesi akülü aracı kullanarak Yaşar’ın ofisine hem teşekkür hem de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde ziyaret etmek istedikleri vefa gösterdikleri görüldü. Yapılan ziyaretten oldukça memnun kalan Kurucu ve uzun yıllar Dernek Başkanı olan Mehmet Yaşar BED ile BESK’in daha iyi yerlere gelmesini için dernek üyelerinin kendisine vefa gösterdiklerini ve her zaman dediği sloganı söyleyerek engellilerin “üreten ürettikçe tüketen bireyler olması” gerektiğini vurguladı.

 

 

Bu vesile ile bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni, Yeni Giresun Gazetesi Editörü ve aynı zamanda TRT Bulancak Temsilcisi Mehmet Yaşar’ın 2004 yılında Kurucusu olduğu BED-BESK başta olmak üzere mesaj yayınladı. Yaşar, her zaman dediğimiz gibi “Ne oldum değil, ne olacağım demeli- Üreten ürettikçe tüketen bireyler olmalıyız. Logomuzda ki Kalp tüm canlıları içimize aldığımız kalbimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle Dünya Engelliler Günü’müz kutlu olsun” dedi.

 

  

ETİKETLER : Samettin ve eşi Demet Meyveci vefa gösterdiler bulancak haber giresun haber Ne oldum değil ne olacağım demeli - Üreten ürettikçe tüketen bireyler olmalıyız Logomuzda ki Kalp tüm canlıları içimize aldı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer GERÇEK HAYAT HİKAYELERİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi