Bulancak Organik Halk Pazar alanı yıkılıyor.


Bu haber 2017-12-01 09:35:07 eklenmiş ve 2806 kez görüntülenmiştir.

Bulancak şehir merkezinde bulunan ve bu zaman kadar bölge halkına Kadınlar Pazarı olarak hizmet vermiş olan alanın yıkılacağı içinde ki köy ürünü satan kadınlarımızın da itfaiye yanında ve önünde satış yapacakları öğrenildi. Yapılacak olan çalışma öte yandan ya diğer esnaf ne olacak sorularını da beraberinde getirdi.

 

Bulancak şehir merkezinde yol çalışmalarının devam ettiği yolların yağmurlu günlerde çamurdan güneşli havalarda ise tozdan kurtulamadığı bir dönemde şimdi de Kadınlar pazarlığının yıkılacak olması kış günü çamurlu tozlu topraklı yolların yaz sonuna kadar bu şekilde devam edeceğinin sinyalini verdi. Bulancak ilçesini yönetenlerin öncelik anlayışının olmadığını düşünüyoruz. Her tarafı yıkarak şehir içini şantiye alanına dönüştürdüğü bunu da çalışma olarak nitelendirdiği bir anlayış aynı şekilde devam ediyor. Bugünlerde başlanacak olan Kadınlar pazar alanında boşaltma ve yıkımın orada uzun yıllar var olan ve adeta ilçemizin tek kamusal boş alanı olarak bilinen Kadınlar pazarı esnafını tedirgin etti. Yıkımın nasıl olacağı ve nasıl yapılacağını öncesinde esnafa ve bölge halkına açıklama veya bu konuda basın açıklaması yapmadan yapılması yıkım süreci nasıl olacak dedirtti. Ayrıca yetkililer o alanın bir bütün olduğunu ve yıkımın sadece kadınlar pazarlığı alanıyla mı kalacağı diğer bölümün de bulunan çevre esnaf ve içinde var olan esnafı nasıl etkileyeceği merak konusu oldu. Bu konuda Bulancak Belediye Başkanlığının bir basın açıklaması yapmasını istiyoruz. Ya da Bulancak’ı öyle bir anlattığınız ve gösterdiğiniz Cumhuriyet meydanın da ki dev ekranda sunum yapmaya sizleri davet ediyoruz. Dev ekranda projenin ve Bulancak Kadınlar Pazarlığı alanınn çok iyi yaptığınız anımasyon gösterisini merakla bekliyoruz. 

 

 

 

bulancakhaber.net olarak Bulancak şehir merkezinde ki alanının tamamı üzerine yapılan projeyi bölge halkına sunmasını sadece bir alanın yıkılarak yapılacak olan çalışmanın diğer Profesör Necmettin Erbakan Sokak alanına uzanıp uzanmayacağını da açıklamanızı istiyoruz.  

ETİKETLER : Bulancak Organik Halk Pazar alanı yıkılıyor Profesör Necmettin Erbakan bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YEREL haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi