Nuri Osman Apaydın “TARİHE TUTULAN AYNA”


Bu haber 2017-11-21 10:50:49 eklenmiş ve 1853 kez görüntülenmiştir.

Bulancaklı yazarımız Nuri Osman Apaydın’ın “ATATÜRK’Ü SEVMEMEK GÜNAHTIR” adlı ilk kitabından sonra şimdide “TARİHE TUTULAN AYNA” isimli 2. kitabını çıkarttı. 

 

 

bulancakhaber.net’in kaleme aldığı ve yeni çıkan kitapları haber yaptığımız Bulancaklı yazarlarımızın arasına yeni yazarlarımızın katıldığı kadar yazarlarımızın 2. Kitaplarını çıkartmaları da bizleri oldukça heyecanlandırdı. Bulancaklı yazarlarımız Nejat Toprak; YAŞARKEN, Birol Üstündağ; KÜZEYDE BİR YER, Ali Sinan Mutlu; BOZUK PUSULA, Nuri Osman Apaydın; “ATATÜRK’Ü SEVMEMEK GÜNAHTIR” kitaplarından sonra Bulancaklı yazarlarımız arasına Elif sena Güçtaş Şakar ilk kitabı “GÜLÜŞÜN DÖKÜLMESİN” kitabını çıkarttığı duyurmuştuk. Şimdi de daha önce bulancakhaber. net’ in takip ettiği ve Bulancaklı olmaları sebebiyle gurur duyduğumuz yazarlarımızın 2. Kitaplarını çıkarttığını duyurmak istiyoruz. Bulancaklı yazarımız Nuri Osman Apaydın; ATATÜRK’Ü SEVMEMEK GÜNAHTIR” 1. kitabından sonra 2. Kitabı “TARİHE TUTULAN AYNA” adlı kitabını çıkarttığını ve Bulancak Özen Kitabevi’nde yeni çıkanlar kitapları arasında yerini aldığını duyuruyoruz. Bu doğrultuda Bulancak Özen Kitabevi’nde, “YENİ ÇIKAN” kitaplar köşesinde yerini alan Nuri Osman Apaydın’ın 2. kitabı “TARİHE TUTULAN AYNA” satışa sunulduğu öğrenildi. Bulancaklı yazarlarımıza her zaman Kitabevinde yer sunan ve onlara imza günü hazırlayarak kitaplarının tanıtımında yanında duran Özen Kitabevi İşletme sahibi Ahmet Kara 02 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’da Nuri Osman Apaydın’ın 2.  kitabı “TARİHE TUTULAN AYNA”için imza günü yapacaklarını açıkladı.

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar Bulancaklı yazarlarımıza imza günü yaparak onları tanıtan ve onure eden Özen Kitabevi sahibi Ahmet Kara’yı ’da sabırsızlıkla Nuri Osman Apaydın’ın “ATATÜRK’Ü SEVMEMEK GÜNAHTIR” kitabını beklediğini ve bu çalışmasından dolayı tebrik ettiğini belirterek sabırsızlıkla imza günü yapmasını kitabını tanıtmasını istedi.

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Nuri Osman Apaydın “TARİHE TUTULAN AYNA” Bulancaklı yazarlarımız Nejat Toprak YAŞARKEN Birol Üstündağ KÜZEYDE BİR YER Ali Sinan Mutlu BOZUK PUSULA Nuri Osman Apaydın ; “ATATÜRK’Ü SEVMEMEK GÜNAHTIR” Elif sen
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi