Bulancak Yaşarlar İstikbal Türkiye’nin önde gelen mobilya Fuarı’nda


Bu haber 2017-11-14 13:44:15 eklenmiş ve 3253 kez görüntülenmiştir.

Yaşarlar Grup CNR EXPO Yeşilköy’de  Türkiye’nin önde gelen mobilya fuarına katıldı.Türk mobilyacılığının saygınlığını uluslararası alana taşımak ve markalarının başarılarını sınırların ötesine ulaştırmak amacıyla projelendirilen Furniture İstanbul Fuarına kapılarını dünyaya açmaya hazırlanan Bulancak Yaşarlar Grup’ta yerini aldığı görüldü.

 

 

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık A.Ş. tarafından MOSDER işbirliği ile organize edilen Furniture İstanbul – İstanbul Mobilya Fuarı Türkiye’nin önde gelen mobilya firmalarını 7-12 Kasım 2017 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de  bir araya getirdiği görüldü. böylesi büyük organizasyona davetli olarak katılan Bulancak Yaşarlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yaşar eşi Eda Yaşar ve mağaza ekibi ile katıldılar. Furniture İstanbul, Türkiye mobilya sektörünü bulunduğu konumdan bir üst skalaya taşımak için bugüne gerçekleştirilen projelerden farklı olarak, fuarın fiziksel imkanlarını geliştirmek, yurt içi ve yurt dışı tanıtımlarının daha doğru şekilde yapılması amacıyla ürün gruplarını kategorilere ayıran bir yerleşime sahip alan da var olan Bulancak Yaşarlar Grup bünyesinde ki Bulancak İstikbal’de objektiflere yansıdılar. 

 

Farklı ürün gruplarına özgü, farklı temalarla ayrılan bölümlerden oluşan Furniture İstanbul – İstanbul Mobilya Fuarı uluslararası stantlardaki kategorizasyonuyla İstikbal öne çıkmaya hazırlandığı görüldü. bulancakhaber.net Bulancak Yaşarlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yaşar eşi Eda Yaşar ve mağaza ekibini yolculuk öncesinde ve fuarda görüntüledi. 

 

 

 

 

ETİKETLER : Bulancak Yaşarlar İstikbal CNR Holding CNR EXPO Yeşilköy Türkiye’nin önde gelen mobilya Fuarı’nda Bulancak Yaşarlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yaşar eşi Eda Yaşar ve mağaza ekibi bulancak haber g
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi