Bluetooth Kulaklık EŞARPTUT’a karşı


Bu haber 2017-11-14 13:36:07 eklenmiş ve 2194 kez görüntülenmiştir.

Bluetooth Kulaklık ile iş hayatınızda iletişiminizi rahat bir şekilde gerçekleştirmek için cep telefonunuzdan gelen çağrıları kulaklık ile yanıtlayabilirsiniz. Kulaklık sayesinde cep telefonunu tutmak zorunda kalmayacağınız için hem işlerinizi yürütmeye devam edebilir hem de telefon görüşmenizi yapabilirsiniz. 

 

Böylesi bir teknolojiye karşılık olarak cep Telefonu ve aksesuarları takıp etmek ve teknolojiye ayak uydurmak olsa olsa ancak Bulancak’ta olur dedirten görüntüye bulancakhaber.net ulaştı. Bluetooth kulaklık kablosuz kulaklık olan bu cihaz sayesinde herhangi bir kabloya gerek duymadan görüşme yapabilirsiniz.  Tam da bu doğrultuda Bluetooth karşı olarak eşarbının arasına telefonunu tutturarak yeni bir akım yaratan Sultan Gürsoy adeta teknolojiye derin bir boyut kazandırdığı objektiflerimize böyle yansıdı. Eşarptut tek kulakta olacağı için diğer kulak boş olacağından dışarıdan gelen seslerin duyulması engellemeyeceği ve kazalarından önüne geçebileceği görüldü. Bulancak eski Hükümet Konağı karşısında Keyfim Döner Salonu işletmeciliğini yapan Sultan Gürsoy akıllara gelmeyeni yaptı. Gürsoy, döner keserken veya takip ederken telefonuna gelen çağrılara eşarptut’la bakıyor. Keyfim Döner salonu siparişleri ve özel görüşmelerini işlerini aksatmayacak şekilde eşarbının arasına sıkıştırdığı telefonu ile yaptığını ve döner keserken de çok telefonda Eşarptut sayesinde görüşmelerini yapmanın huzuru içinde olduğunu açıkladı. İşletme sahibi Sultan Gürsoy’u iş yerinde ziyaret eden eşi Ali Gürsoy, “önceden iş yerine uğradığında telefon geldiğinde ona yardımcı olmaya çalışıyordum şimdi ise sadece ziyaret ediyorum” dedi.

 

bulancakhaber.net teknolojiyi sadece kullanan bir millet olarak yapılan buluşlara aparatlarla veya taklitlerle çok iyi olduğumuz üretimden çok tüketim toplumu olarak övüncümüzü böylesi buluşlarla da bizlerde okuyucularımızla paylaşarak magazinsel bir boyutta taşımak istedik.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Bluetooth EŞARPTUT karşı bulancak haber giresun haber Bulancak eski Hükümet Konağı karşısında Keyfim Döner Salonu bulancak giresun
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi