Bulancak bu akşam Yahya Altun ile TV’8 ’e kitlenecek


Bu haber 2017-11-12 13:25:20 eklenmiş ve 3157 kez görüntülenmiştir.

TV8'de bu akşam ki programda bölgemizin sevilen sesi Yahya Altun sahne alacağı öğrenildi.

 

Türkiye’de birçok güzel sesin keşfedilmesini sağlayan, gizli kalmış sesleri Türk halkıyla tanıştıran “O Ses Türkiye” de bu akşam bir güzel sesi daha duyacağız.  Bulancaklı sanatçı Yahya Altun bölge halkını bu akşam ki O Ses Türkiye programına kitleneceği öğrenildi. bulancakhaber.net olarak “O Ses Türkiye” yeni bölümünde Bulancaklı sanatçı Yahya Altun’un çıkacağı haberini yapmış ve o günde bu güne okuyucularımızdan ne zaman çıkacak sorularıyla karşı karşıya kalmıştık. Edindiğimiz son dakika haber ile 11 Kasım 2017 bu akşam yarışmacılar arasında yer alacak olan Yahya Altun özellikle Bulancak’ta büyük heyecan yaşattı.  Acun Ilıcalı’ nın sunumu Murat Boz, Hadise, Yıldız Tilbe ve Gökhan Özoğuz’un jüri üyeliklerini yaptığı “O SES TÜRKİYE” programında Bulancaklı Yahya Altun’un seslendireceği parçada öncesinde veya son anda mutlaka bir jüri üyesinin döneceğine inandığımızı da belirtmek isteriz.

 

bulancakhaber.net okuyucularının sabırsızlıkla haber almak istediği TV’8 de yayınlanan program nihayet bu akşam yayınlanıyor. Bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar, “ Bulancaklı sanatçımızın en iyi şekilde ilçemizi ve bölgemizi temsil edeceğini ve mutlaka bir jüri üyesi sanatçımızın bu güzel sese döneceğini ümit ediyoruz” dedi.

 

 

 

ETİKETLER : Bulancak bu akşam Yahya Altun ile TV’8 kitlenecek Acun Ilıcalı sunumu Murat Boz Hadise Yıldız Tilbe ve Gökhan Özoğuz bulancak haber giresun haber mehmet yaşar genel yayın yönetmeni
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi