Alkışlar, Özen Kitabevi işletme sahibi Ahmet Kara’ya


Bu haber 2017-11-11 14:09:52 eklenmiş ve 1958 kez görüntülenmiştir.

Özen Kitabevinin hazırladığı “DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASI”  son buldu. 

 

 

Bulancak Özen Kitabevi 06 Kasım Pazartesi günü başlayan program 12 Kasım 2017 Cuma günü “DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASI” programı çocuk öyküleri ve şiirleri yazarı Gökhan Akçiçek ’in imza günü ile tamamlandı. Özen Kitabevi’nin bir hafta boyunca süren “DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASI” programı oldukça yoğun ve katılımın çok olduğu bir etkinlik olarak hafızlarda yerini aldı. Bulancak İhsaniye Mahallesi Doğu Sokak No:6 ‘da ilçemizin ilk kitapevi olarak açılan Özen Kitapevi 26 Mayıs da açılışı yapılmış ve o günden bu güne sürekli etkinlikler ve kitap bilinci oluşturmak adına birçok etkinliklerle haber konusu olmaya devam ediyor. Bulancak Özen Kitabevi’nde hangi yazarı ve hangi Kitap’ı ararsanız bulacağınız kitabevi olarak gösteriliyor. İlçemizde ve bölgemiz de bölge halkının büyük ilgisi ve beğenisini kısa zamanda kazanan eğitim yuvası olarak gösteriliyor. Özen Kitabevi sahibi Ahmet Kara “DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASI” ında ilçemizde okuyucularla yazarları buluşturduğu, ilkokul çocukları ile özellikle anasınıfı öğrencilerine yönelik palyaço getiren, çocukları eğlendirirken öğreten anlayışı ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. 26 Mayıs 2014’de açılan ve o günden bu güne ticari zihniyetten uzak kitaplarla çocukları ve okuyucularla da yazarları kucaklaştıran işletme Sahibi Ahmet Kara’yı kitapseverler takdir ederken bulancakhaber.net olarak da bizlerde bu programları siz değerli okuyucularımızla buluşturuyoruz.

 

 

“DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASI” programında çocuk öyküleri ve şiirleri yazarı Gökhan Akçiçek ’in İmza Günü’nde daha önce ki günlerde kitapları için imza günü hazırlayan Birol Üstündağ ve Osman Nuri Apaydın bir araya geldiler. Öğrencileri yoğun ilgi gösterdiği çocuk öyküleri ve şiirleri yazarı Gökhan Akçiçek ‘in imza günü ile Özen Kitabevi’nin programı son buldu. 

 

 

 

ETİKETLER : Alkışlar Özen Kitabevi işletme sahibi Ahmet Kara bulancak haber çocuk öyküleri şiirleri yazarı Gökhan Akçiçek DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASI giresun haber bulancak giresun Birol Üstündağ ve Osman Nuri A
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi