Bu park 24 saat kamera ile nereyi izliyor.


Bu haber 2017-11-02 13:41:15 eklenmiş ve 1894 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Şehit Yakup Özgen Sokak’ın sonunda ki Çocuk Parkının çevresinde ki kameralar çalışıyor mu? Çalışıyorsa nereyi izliyor.

 

bulancakhaber.net’in bir anlık dikkati ile Bulancak Belediye Başkanlığının yazısı doğrultusunda kameraları incelediğimizde kamera açılarının çocuk parkı dışında her tarafı izlediği görüldü. Bölge halkının çocuklarını daha huzurlu vakit geçirmesi için yapılan çocuk parklarını da sürekli kameralarla takip edildiği duyurulmuş ve hatta çocuk parkı çevresine yazılarla çalışmanın gösterildiği objektiflerimize böyle yansıdı. . Gel gör ki bir anlık dikkatimizi çeken kameraların açısının çocuk parkı dışında ki alanı takip ettiği dikkatlerimizden kaçmadı.  Çocuk Parkı çevresinde bizim görebildiğimiz 3 ayrı noktada bulunan kameraların açısının çocuk parkına çevrili olmaması kafaları karıştırdı. Bu konuda bu kameralar göstermelik mi dedirten durum kameraların bağlı olduğu merkez de nereyi gösteriyor acaba sorularını akıllara getirdi. Şayet bu merkez gerçekten var ise kameraların neden acısı Çocuk parkına olmadığı sorularını da beraberinde getirdi. İlçede yaşayan vatandaşların, özellikle de çocukların yoğun olarak kullandığı çocuk parklarının güvenliğini üstlenen Bulancak Belediye Başkanlığı parkların güvenliğini ne kadar takip ediyor dedirtti. Bulancak Belediye Başkanlığının, “Bu park 24 saat kamera ile izlenmektedir” yazısına istinaden kameranın açılarının çocuk parkı değil de çevreyi kontrol ettiği bizleri oldukça şaşırttı. Bulancak Belediyesi tarafından takip edildiği yazısının doğrultusunda güvenlik kameraları belirli zamanlarda bakımı yapılıyor mu? Aileler çocuk parklarında ki kameraları izleyebiliyorlar mı? Vatandaşlar yaşanabilecek olumsuz bir durumda yapılan bu kayıtları gerek duyulduğu takdirde izleyebiliyor veya alabiliyorlar mı sorularını da akıllara getirdi.  

 

Öte yandan bulancakhaber.net’in dikkatlerinden kaçmayan Bulancak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bu haberimiz hakkında bir açıklama yapma gereği duyacak mı dedirtti.

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : Bu park 24 saat kamera ile nereyi recep yakar izliyor Bulancak Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Şehit Yakup Özgen Sokak bulancak haber giresun haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi