“O Ses Türkiye” TV8’de Bulancak rüzgarı esecek


Bu haber 2017-10-30 21:47:35 eklenmiş ve 5268 kez görüntülenmiştir.

TV8'de bugüne kadar Türkiye’de birçok güzel sesin keşfedilmesini sağlayan, gizli kalmış sesleri Türk halkıyla tanıştıran “O Ses Türkiye” bu sezon Bulancaklı sanatçı Yahya Altun ile sürpriz yapacak.

 

O Ses Türkiye yeni bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıktığı Acun Ilıcalı’ nın sunumu Murat Boz, Hadise, Yıldız Tilbe ve Gökhan Özoğuz’un jüri üyeliklerini yaptığı “O SES TÜRKİYE” programında Bulancaklı Yahya Altun sahne almak üzere İstanbul TV8 Stüdyolarına gitmek üzere Ordu-Giresun Havaalanı’ndan hareket etti. Acun Ilıcalı’ nın sunduğu ve Türkiye genelinde olduğu kadar yurt dışından da birçok sesine güvenen yeteneklerin yarıştığı birbirinden değerli ses sanatçısı jüri üyelerinin karar verdiği yarışmada Giresun özelikle Bulancak ve bölge halkının çok iyi tanıdığı Kanun sanatçısı olarak da tanınan Yahya Altun yarışmacılar arasında yerini aldığı öğrenildi. Trabzon seçmelerinde başarılı olan ve İstanbul TV8 stüdyolarına katılmak üzere davet edilen Yahya Altun’u bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar yolculuk öncesinde Bulancak Cumhuriyet Meydanı Atatürk Caddesi Atatürk Büstü önünde başarılar dilediği objektiflerimize böyle yansıdı. “O SES TÜRKİYE” programına katılmak üzere ilçemizden ayrıldı Yahya Altun’un repertuarında 5 adet şarkı bulunduğu bunlardan bir tanesinin değerlendirilip “O SES TÜRKİYE” yarışmasına katılacağı öğrenildi.

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ın başarı dileklerinde bulunduğu ve bölgemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığımız Yahya Altun’a seçmelerde o muhteşem kendine has yorumunu ile jüri üyelerinin döneceğine inandığımızı belirtmek isteriz. Giresun- Bulancak ve bölge halkımızın sevilen sanatçısının “O SES TÜRKİYE” de çıkacak olması ilimizde, ilçemizde ve bölgemizde büyük heyecan yaşatacağına inanıyoruz.

 

 

 

 

 

ETİKETLER : O Ses Türkiye TV8’de Bulancak rüzgarı esecek Acun Ilıcalı sunumu sunucu Murat Boz Hadise Yıldız Tilbe ve Gökhan Özoğuz jüri üyeleri bulancak haber giresun haber mehmet yaşar genel yayın yönetmeni TV8
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer MAGAZİN haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi