VELİLER OKUYOR, BULANCAK OKUYOR


Bu haber 2017-10-27 07:40:55 eklenmiş ve 1816 kez görüntülenmiştir.

Bulancak Kaptan Ahmet Fatoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulunun koordinatör olduğu Bulancak Okuyor Projesi kapsamında Veliler Okulda Okuyor etkinliğini velilerimizle beraber gerçekleştirdik.

 

Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına okulumuzun koordinatörlüğünü yaptığı Bulancak Okuyor projesinde etkinliklerimiz güzel bir katılımla devam ediyor. Projemizin Her Kitap Bir Hayattır aşaması içinde yer alan Veliler Okulda Okuyor etkinliği 24.10.2017 salı günü velilerimizin öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Kitap okumayı kültür haline getirmeyi, okulla birlik beraberlik içinde okulu sosyal hayatın bir parçası haline getirmeyi amaçlayan projemiz velilerimiz tarafından da büyük ilgi görüyor. Etkinlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel BULUT, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Nevzat SEYİTOĞLU ve Nurgül TABİK´in katılımı ile okulumuz Ömer HALİSDEMİR konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. Programda çekiliş yapılarak iki şanslı velimize proje kapsamında yer alan Geliştiren Anne Baba ve Hz. Muhammedin Hayatı kitapları hediye edilmiştir. Program Okul Müdürü Turgut HACINOĞMANOĞLU ´nun konuşması, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel BULUT´un proje hakkındaki düşüncelerini ifade etmesi ve proje koordinatör öğretmeni Tülin KARAKILIÇ TURAN´ın proje tanıtım sunusu ile devam etmiştir. Ve son olarak tüm katılımcılarla beraber kitap okunarak etkinliğimiz sona ermiştir.

 

Etkinliğimize katılan tüm misafirlerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : VELİLER OKUYOR BULANCAK OKUYOR Etkinlik İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel BULUT İlçe Milli Şube Müdürleri Nevzat SEYİTOĞLU ve Nurgül TABİK katılımı ile okulumuz Ömer HALİS DEMİR konferans salonu bulancak
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EĞİTİM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi