Ordu Gülyalı Güngör Kardeşler “TEMİZ TUVALET, SAĞLIKLI TOPLUM”


Bu haber 2017-10-26 14:43:19 eklenmiş ve 2323 kez görüntülenmiştir.

OPET istasyonlarının tuvaletlerinden başlayan “Temiz Tuvalet Kampanyası”  17 yıldır aralıksız devam ettiği ve ilk günden bu güne kadar tuvalet temizliği ve hijyeninden hiçbir ödün vermeyen Ordu Gülyalı Opet2in umumi Tuvaletlerinde eliniz hiçbir yere dokunmadan sensorlarla açılıp kapanıyor.

 

Türkiye geneline tuvalet temizliği ve hijyeni yaymayı amaçlayan Ordu Gülyalı Güngör kardeşler OPET istasyonu takdir ve alkışları hak ettiği bulancakhaber.net objektiflerine böyle yansıdı. bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Yaşar’ın OPET'in temiz ve sağlıklı bir toplum yaratma mücadelesi karşısında oldukça etkilendiği ve bunun yerel yönetimlerin hatta valiliklerin örnek alınacak bir çalışma olarak uygulanmasını diledi. Giresun Bulancak’ta yaşayan ve ilçede neredeyse sağlıklı ve örnek gösterilecek bir umumi tuvalet olmadığını bulunmadığını üzülerek anlatan Yaşar, “ilçede cami tuvaletlerinin bile pislik ve adeta ticarethane gibi işletilmesinden oldukça rahatsızlık duyuyorum. Sahilde ki sözde yapılan ve adeta bir çay içene tuvalet anahtarı verilen bir ilçede yaşıyor olmanın ve buna müsaade eden yerel yönetimlerin sahipsizliğinden rahatsızlık duyuyorum. Valiliklerin, Belediye Başkanlığı’nın, yerel yönetimlerin ve Diyanet İşleri Başkanlığı’nın OPET’in 2000 yılından bu yana sürdürdüğü Türkiye’de yapılan en uzun soluklu toplumsal Projeleri’nden biri olan Temiz Tuvalet Kampanyasını örnek alarak birebir uygulamalıdır. Türkiye’nin önemli bir sorununu hedef alan ve bu uygulama da başarılı olan başta Ordu Gülyalı Güngör Kardeşler Opet İstansyonu olmak üzere tüm Opet istasyonlarını tebrik ediyorum. Buradan yola çıkarak başta Giresun valimiz Harun Sarıfakıoğulları, Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge'yi, Gİresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'yu Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’ı ve tüm ilçe belediyelerinin OPET’in “Temiz Tuvalet Kampanyası ”nın Türkiye’nin gündeminde bu konuda bir bilinç oluşmasına katkıda bulunmasını istiyoruz” dedi.

 

bulancakhaber.net bu vesile ile “Temiz Tuvalet Kampanyası” nın dinde önce temizliği hatırlatarak OPET’in 2000 yılında önce kendi istasyonlarından başlattığı Türkiye’de tuvalet temizliği ve hijyeni yaygınlaşmasını OPET’in projesinin tüm yurtta yaygınlaşmasını diliyoruz. OPET’in Tuvaletlerinde sadece sağlıklı insanlar değil Engelli vatandaşlarımız ve Bebek bezi değişim odası ile “TEMİZ TUVALET, SAĞLIKLI TOPLUM” sözünün derinliği açıkça görülmektedir. 

 

 

 

ETİKETLER : Ordu Gülyalı Güngör Kardeşler TEMİZ TUVALET SAĞLIKLI yerel yönetimlerin ve Diyanet İşleri Başkanlığ TOPLUM Giresun valimiz Harun Sarıfakıoğulları Bulancak Kaymakamı Niyazi Ulugölge'yi Giresun kerim aks
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Mobil
Ömer aslan 2017-10-26 20:35:40
Mehmet abi allah parmaklarına zeval vermesin gayet güzel bir haber olmuş
Toplam 1 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi