Onur Nurdemir yazılı ve görsel Medya alanında başarılı yükselişi


Bu haber 2017-10-24 11:25:00 eklenmiş ve 1813 kez görüntülenmiştir.

Karadeniz'in en büyükleri arasında ve Türkiye'nin sayılı medya şirketi olarak gösterilen Haber Medya Grubu’nda Onur Nurdemir Haber Müdürü görevine getirildi.

 

Giresun Bulancak’ta yerel Gazete Egemen’de ve Bir dönem ulusal İhlas Haber Ajansı’nın Bulancak ve Piraziz Sorumlusu olan basın camiasında sevilen ve değer gösterilen Onur Nurdemir yaklaşık 1 yıldır Haber Medya Grubu'nda çalıştığı ve Haber Müdürü olarak önemli bir görevde yer aldığı öğrenildi. Bulancak’ın yetiştirdiği Onur Nurdemir, Gazete Egemen’de başladığı gazetecilik mesleğini yaklaşık 5 yıldır Samsun’da sürdürüyor. Bir dönem İhlas Haber Ajansı’nın Bulancak ve Piraziz Sorumlusu olan ve Samsun’da daha önce başka bir yayın grubunda İnternet Editörü olarak görev alan Nurdemir, 2016 yılının ilk gününden bu yana Karadeniz’in en büyük, Türkiye'nin 3. en büyük bölge medya şirketi Haber Medya Grubu’nda başarılı olduğu görüldü. Onur Nurdemir, 8 Kasım 2017 tarihinden bu yana bünyesinde Haberaks TV, Haber Gazetesi, Haber Hayat Dergisi, Haber Radyo'yu bulunduran Haber Medya Grubu'nda Haber Müdürü olarak görev alması takdir gördü. Öte yandan Haberaks TV'de her cuma saat 20: 00'da canlı yayınla ekranlara gelen Nurdemir “Artı İfade” programının sunuculuğunu da yapıyor.  Aynı televizyonda her cuma saat 11.00'da ise “Haberin Sesi” adlı programda “Haftanın Ardından” bölümünde bölge ve yurt genelinde yaşanan son gelişmeleri değerlendirdiği edinilen bilgiler arasında yerini aldı.

 

 

bulancakhaber.net Genel Yayın Yönetmeni ve aynı zamanda TRT Bulancak ilçe Temsilcisi Mehmet Yaşar, Haber Medya Grubu'nda Haber Müdürü olarak önemli bir görevde yer alan Bulancaklı Onur Nurdemir’e görevinde başarılar diliyoruz. 

 

 

ETİKETLER : Onur Nurdemir yazılı ve görsel Medya alanında başarılı yükselişi İhlas Haber Ajansı Haberaks Haber Müdürü Haberin Genel Yayın Yönetmeni ve aynı zamanda TRT Bulancak Gazete Egemen Artı İfade Sesi TV Haber
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Başarı öyküsü haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi